Pertemuan Setelah 10tahun tidak berjumpa - AURA blogger

Pertemuan Setelah 10tahun tidak berjumpa

10 tahun yg lepas kami di ILP ambil bidang fabrikasi logam (Ja) & eletronik industri
Cehhh..tak boleh blah kan tajuk kat atas tu.walhal ja tu duk area neram  jee.. Kikikiki

harini kami bertemu di majlis akikah anak Ja..
Cepat Je masa berlalu.
Dulu comot jee ,ehmm..ina laa.Sekarang masing-masing anak 2 dahh. Tua dah kami.. 29tahun.Apa yang aii perasankan,Ja dah jadi lebih lembut.. keayuan gitu. Aii? Maintain selembut sutera.. ececeh


 kami ex ILP 2006





Banyak yang dibualkan antara kami berdua, kawan-kawan ramai yang menghilangkan diri. Ada yang berkahwin selepas praktikal.Ada terus missing without a trace (eecececeh..tuii,speaking kunon..hahahaha.).. Yang kahwin sama tempat belajar pun ada.. Alhamdulillah buat mereka kerana jodoh masih panjang.Ehhh,tetiba masuk bab nie.. teeeet!

 Course yang ina ambil Elektronik industrial,pelajar tak ramai.. perempuan ada 14 orang kalau tak silap..(10perempuan , 3lelaki ).Kawan kawan aii semuanya hebat.. Ada lari bidang,kerja gomen. Ada yang berbisnes (tu aii Dan ja Dan kak ja?? Haa? Ada lagi seorang nama ja. Tapi takde dalam gambar hihihi .ada masa free,aii tempek kat sini gambar kami 1 group kelas industrial elektronik )

Ja pula,dia ambil course fabrikasi logam. Course  dia  majoriti di monopoli oleh kaum lelaki.. aihhh.Malu  laa.. kalau ina. (Ja?? Dia happy go lucky.. perempuan katang kat ilp..opss! Jangan marah tau.).


 Sebenarnya banyak lagi Nak dibualkan tadi,kesian pula my hubby n kiddo menunggu.Terubat la rindu masa zaman ILP..walau sekejap berbual.

Sekian,coretan dihujung minggu ini. Assalamu'alaikum. Bye..










Pertemuan Setelah 10tahun tidak berjumpa Pertemuan Setelah 10tahun tidak berjumpa Reviewed by azlina ina on 9:49 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.