NUFFNANG : baru berjaya passang iklan paparan mobile - AURA blogger

NUFFNANG : baru berjaya passang iklan paparan mobile

nuffnang akaun : masam manis kehidupan


baru boleh dapat bintang.. 3 pun jadilahh..Dari 2 blog lagi tak berbintang



Yeah! berjaya juga pasang iklan paparan mobile.Akhirnya..




assalamualaikum.. hem.Malu pulak aii, income baru RM 4.27 dengan nuffang.Tapi seronok pula, walaupun blog lain dah ada lama. Tapi baru la ni dapat tau..Dengan Nuffnang pun dapat jana jana income. Ada otai blogger yang mempunyai income cecah belasan ribu hanya berblog je tau.Alhamdulillah! rezeki depa..

Sebenarnya aii ni tatau pape pasal blog boleh buat income.Sampaikan banyak iklan iklan masuk kat blog ini BELOG: NOR AZLINA MOHD ALI tapi aii tatau pun.Sedihhh kan? takpelah..dah bukan rezeki..

Okay, sebenarnya nak jadi blogger ni kena ada minat.Takde minat, tapi asyik duk fikir Income Nuffnang...memang SAKIT! sudahnya korang mesti kecundang dan angkat kaki.. yedak? wat rileks je tau. Janji update selalu blog.. suuudah. 


Haaaa... gambar ke 3 Tu betapa happy giler aii. Baru ni BERJAYA letak iklan nuffnang tuuu. kalo tak, error sokmo... kikikikik.


oklah.. selamat petang.Assalamualaikum..



ps : tak ingat tuto mana yang aii amik.. terlampau banyak,


sorri duk pung pang..kecoh. aii newbie. Memang gembira tak terkata  bila berjaya pasang nuffnang mobile
NUFFNANG : baru berjaya passang iklan paparan mobile NUFFNANG : baru berjaya passang iklan paparan mobile Reviewed by azlina ina on 6:21 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.