SOFFEA SUDAH MERANGKAK! SOFFEA SUDAH MERANGKAK! - Beauty dan lifestyle

SOFFEA SUDAH MERANGKAK!

Yeyeyeye~~ akhirnya..kamu merangkak juga nak.Gembira mama tak terkata.. hahaha. Walaupun kamu kerap tertiarap kedepan, kadang tertiarap ke belakang. Memang cekal kamu nak (Nur Wardina Soffea)..Seawal kamu dari dalam perut mama lagi, bermacam macam dugaan kamu lalui..( kandungan bleeding hampir sebulan dek kerana mengidam mee sup yang pedas) sudah tertulis kamu untuk hidup bersama kami sekeluarga.. em..tetiba emo petang jumaat cenggini. Memang tak boleh ingat lahh.Dari dalam perut sampai kamu lahir kedunia dugaan datang ( ibu mana tak hancur hati bila anak disahkan HERNIA sewaktu lahir) . Alhamdulillah, Hernia soffea tak perlukan pembedahan.Hanya pusat yang timbul.. ( keadaan masa tu semasa berpantang, kamu asyik membuang 10x hanya sebelah malam sahaja.Kesian sangat!) Aii tak sanggup nak tahan wad,kesian baby tau. Ermm,aii cari alternatif lain.. Aii cari pakcik GOOGLE masa ni. Dan alhamdulilah berkesan...Tanpa perlu pembedahan. 


Okay lah,di entri akan datang.Aii akan ceritakan bagaimana aii rawat HERNIA pusat tu yeaa.. Nantikan entri akan datang.

Assalamualaikum
SOFFEA SUDAH MERANGKAK! SOFFEA SUDAH MERANGKAK! Reviewed by azlina ina on 4:17 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.