jana pendapatan melalui FACEBOOK dan INSTAGRAM

JOIN NARRATRS,cara sign up narratrs,influencer




"siapa dah boring dengan pengiklanan xxx, boleh la beralih arah ke Narratrs pula..tapi pengiklanan ni tak payah ada blog pun bolehh sangat.Janji ada akaun FACEBOOK  dan INSTAGRAM "


Alhamdulillah.. ni rezeki semalam. Baru apply ..hari semalam dah approved campaign Post ina.Syukur..

kalau awak semua nak tau tentang Narratrs nie. Ia satu media pengiklanan . Kita boleh jana pendapatn hanya dengan Facebook dan inStagram jerr. Bayaran Narratrs ni dalam bentuk mata wang USD . Wahhh.. seronok kan?

Jadi, bagi awak semua yang ada facebook dan instagram tu..Join la cepat..
Syarat utama dia  FOLLOWER  MESTILAH 1000 Orang keatas.. takkan tak cecah seribu kot? Kacang kan syarat dia.. 

boleh tanya ina, kalau mana tak paham
boleh cari ina kat sini FB :NOR AZLINA MOHD ALI

boleh KLIK sini untuk DAFTAR NARRATRS


No comments:

Powered by Blogger.