REZEKI hari ini (Adsense) REZEKI hari ini (Adsense) - Beauty dan lifestyle

REZEKI hari ini (Adsense)

alhamdulillah..syukur sangat tak terhingga.Pagi ini saja..(ina dapat 2 berita baik tentang buat duit hanya online..nak tau? yang ni next entri ya)
pagi tadi dapat emel dari pihak google..bagitau permohonan adsense ina diluluskan. Ya allah.. nak menangis rasenya.Bukan mudah tau nak dapat..(sebab blog satu lg nurimanqhaisara.blogspot.com reject) . Ina dapat dekat blog ni pun kira syukur..



walaupun trafik ina tak lah sampai ribu ribu sehari..Viewer purata 70k sahaja. Dan content blog ina pun berbahasa melayu.. ayat tak usah cakap.Bahasa pasar.. kikiki.

Lama juga ina mintak adesense ni..dari tahun 2016 (masa awal create blog ni) setiap kali reject.Ina submit..reject submit..reject submit sampai ina betul betul tawakal pada allah.. jika bukan rezeki ina dekat blog.

Sebelum ni ina daftar nuffnang..dari tahun 2013 (blog nurimanqhaisara.blogspot.com) sekarang baru income RM 18.00.. sedihh tau. Selalu jugak dapat invite tiket wayang dan Kos per klik.Tapi ina terlepas..kikikiki.

Okay..berbalik pada Adsense ni.Baru approved pagi tadi,jam 1petang tadi tengok sudah ada USD0.36.. Boleh la kan.. kikikiki.Sebagai permulaan..



Kesimpulannya..awak semua kena usaha la sikit.Dah kena reject tu.Cuba submit lagi dan lagi. Ehehehe.. ina doakan moga kita semua maju jaya dalam blogging.


MALAYSIAN AIRLINES PROMOTION 
MERDEKA DIGITAL & LIVING SALES 
12GO ASIA 
REZEKI hari ini (Adsense) REZEKI hari ini (Adsense) Reviewed by azlina ina on 6:11 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.