Ahmad Albab Versi MODEN Ahmad Albab Versi MODEN - Beauty dan lifestyle

Ahmad Albab Versi MODEN

Ahmad ALBAB vS Muhammad Arif Furqan

Semenjak Muhammad Arif Furqan dah mula dapat kaki ni.. SA semakin kurus lerr. ehehehehe.
Mana tidaknya, penat berkejaran kesana kemari nak pakaikan pampers,baju,dan suap makan. Sangat mencabar kali ini. Mungkin sebab baby boy kot.Itu la aktif sangat dari  2 orang kakak nya itu (masa kecil).

Berbalik pada tajuk di atas itu. Furqan ni dah jadi begini.. pantang betul dia dengar  orang buka PINTU (tidak kisah la pintu tandas ke, pintu sliding, segala jenis pintu la..) furqan akan meluru kearah pintu tersebut.Haihhh.. tiba tiba SA ni teringat cerita AHMAD ALBAB..hahahaha.. ape punya mak la SA ni kan. Tapi..,furqan ni sama la jugak...kuat meragam.


Okay.. jom flashback scene dari lakonan AR TOMPEL , Serta teraju utama Tan Sri P Ramlee yang memegang watak utama  dalam AHMAD ALBAB(1968)



Ahmad Albab Versi MODEN Ahmad Albab Versi MODEN Reviewed by azlina ina on 8:05 AM Rating: 5

22 comments:

  1. haha aira first time tengok scene ni ><

    ReplyDelete
  2. Letih la mak dia nk kejar furqan.. Xpa aira ubat kurus ni...hihi

    ReplyDelete
  3. haha biasalah budak2. aktif tanda otak tengah berkembang. kalau budak dok diam saja lagi risau.

    ReplyDelete
  4. alahai suka gak tengok cerita tu hahhahahah...

    ReplyDelete
  5. hahahah.. lucu plak baca gelagat furqan ni.
    tapi begitulah kanak-kanak, aktifnya terlebih dan rasa ingin tahu diorang tinggi time usia-usia gini. :D

    ReplyDelete
  6. hahha. biasa la tu. perkembangan baru. Ank mek yang lelaki tu pun dah boleh tahan nk pkaikan pampers duk guling2. mencabar btol

    ReplyDelete
  7. Comelnya ahmad albab moden ni.. samlah macam anak deeba dapat kaki memang macamtu.. hehe..

    ReplyDelete
  8. Comellah anak sis..hihi anak sedara saya pun bila dah dpat kaki memang tak terkejar kami dibuatnya, bukan saja maknya sendiri, mak sedara dengan nenenkya tak terkejar...hihi

    ReplyDelete
  9. Citer tu tengok banyak kali pun tak jemu. Comel jer furqan tu..

    ReplyDelete
  10. Heheheh cute lah tapi hati-hati kalau budak suka pergi kat pintu ni kadang-kadang kita tak perasan bahaya...

    ReplyDelete
  11. hahaha comelnya takboleh dengar bunyi pintu ye😂

    ReplyDelete
  12. Alahai kiutnya..
    Macam nebros, memang xleh nampak makanan, sebok meluru

    ReplyDelete
  13. he's so cute. Yeah sometimes tv got show, so we watched it.

    ReplyDelete
  14. alahai ahmad pintu ye!!! siannn dia :) comel je muka tak bersalah tuuuu

    ReplyDelete
  15. hahahaha, rindu pula nak tgk ahmad albab haha

    ReplyDelete
  16. Hahahha...anak saya pun mcm tu...tunggu ja kita kt pintu kalau kita masuk toilet..xpun dilanggarnya dengan walker dia

    ReplyDelete
  17. hahahaaa..memang ada ahmad albab versi alaf baru ni.. mesti masa maknya mengandung suka tgk cite ahmad albab..kan kan kan??

    ReplyDelete
  18. apa yang excited dengan pintu tu yunkk!!!

    ReplyDelete

Powered by Blogger.