NARRATRS : INVITATION CAMPAIGN PERTAMA - AURA blogger

NARRATRS : INVITATION CAMPAIGN PERTAMA

kempen narrtrs sedang berlangsung


alhamdulillah..gembira tidak terhingga apabila dapat email..(macam nak lompat bintang..heee) ina sudah dapat kempen terbaru dari pihak NARRATRS


Kempen ini antara yang PERTAMA  ina dapat tau. (Invitation campaign)

(UNITY IN DIVERSITY OUR COMMON THREAD)

MESTILAH  Upload gambar yang sesuai dengan TEMA yang diberikan oleh pihak narratrs
selepas Submit tugasan  yang diberikan
 
pihak narrtrs akan Mengesahkan tugasan kita,
 
 seterusnya tunggu bayaran komisen 
 
Mudah kan?


SYARAT utama : 
 
1.MEMPUNYAI AKAUN di FACEBOOK dengan jumlah RAKAN 1000 Orang

2.pemegang akaun INSTAGRAM.. ( sambil sambil duk intai artis di Instagram ni, baik korang buat DUIT...) 
 
** sesuai bg mereka yang nak buat side income dalam matawang usd

Daftar Segera!! kat sini >>>> NARRATRS 
 
 

Manfaatkan sosial Media anda dengan meraih pendapatan

NARRATRS : INVITATION CAMPAIGN PERTAMA NARRATRS : INVITATION CAMPAIGN  PERTAMA Reviewed by azlina ina on 11:45 AM Rating: 5

12 comments:

  1. Best tu, sambil2 bersosial sambil buat duit, thanks for sharing dik

    @KakSu-Membantu ibu2 dirumah membina blog untuk menjana pendapatan online

    ReplyDelete
  2. 1st time dengar .. nnti nk skodeng

    ReplyDelete
  3. Permah dengar tapi tak try lagi kena cuba la nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena try cecepat.. sebelum di tutup permohonanan

      Delete
  4. Saya pun 1st time dengar jugak tapi takleh nak join sebab saya takde akaun instagram..anyway tahniah sis..

    ReplyDelete
    Replies
    1. friendlist 1000 minima,pun dah boleh join di facebook

      Delete
  5. Replies
    1. buat duit lebih kurang macam churp churp la.. kongsi gambar dan share di media sosial

      Delete
  6. Nanti nak stalk apa benda kah ini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat duit lebih kurang macam churp churp la.. kongsi gambar dan share di media sosial

      Delete

Powered by Blogger.