Perkembangan FURQAN 11 Bulan Perkembangan FURQAN 11 Bulan - Beauty dan lifestyle

Perkembangan FURQAN 11 Bulan

apalah..mama ni kan.. Asyik nak mintak SELFIE Aja


Selamat petang.. lama bertangguh nak update pasal entri ni.Akhirnya.. petang ini baru berkesempatan.Alhamdulillah..Terlebih dahulu ingin ucapkan syukur kepada allah swt. (Macam ucapan pulak dahhh kan?? hahaha..) Amat berterima kasih kepada allah, dapat jug ain baby boy. Sebelum ni 2 orang sudah anak perempuan.. Dah hampa disitu tau. Sebabnya,mulut mulut makcik dan kakak bawang semuanya bercakap, ehh... ko mengandung kali ni..mesti perempuan lagi ni... tunggu anak nombor 5 ..confirm Baby boy..caittt!! Dengan izin allah, dapat la juga seorang baby boy ni (asbab makan supplement untuk suami)sperma kan memainkan peranan penting dalam sesuatu jantina.

Okay,, skip kisah baby boy..sekarang berbalik pada tajuk entri. Di usia 11 bulan,Baby muhammad Arif Furqan ni sudah mula tumbuh gigi disertai demam pada mulanya. Serta disusuli juga mula pandai berjalan. Alhamdulillah sangat, antara anak anak..furqan yang paling cepat sedikit tumbesaran..Mungkin juga faktor jantina..


BERJALAN

Furqan tanpa jemu, akan mencuba aja.Dalam walker sudah tidak mahu duduk..asyik teriak aja. Semakin sukar mama ni nak lakukan kerja kerja rumah tau.Nak aja berpaut.. dan sekarang bulan september, sudah laju melangkah.


Sekarang mama semakin rungsing dengan kamu furqan. Makan dah makin berkurangan.Mau makan ayam, segala lauk aja.Nasi nya memang tak mau..Huuuhhhh! Tapi takpelah, mama akan cari pakcik google ...


Carian mama di sini : PERKEMBANGAN BAYI 11BULAN
Perkembangan FURQAN 11 Bulan Perkembangan FURQAN 11 Bulan Reviewed by azlina ina on 5:02 PM Rating: 5

18 comments:

  1. Replies
    1. seriuslahh..dia nak join jgk contest pokucu

      Delete
  2. semoga membesar dengan sehat Furqan..

    ReplyDelete
  3. Moga membesar dgn sihat ye. Tak oe.. Bg je Pa yg dia suka. Lg pun msh menyusukan? Jgn risau sgt bab mkn

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedikit risau..nak dibandingkan dengan akaknya no 2,kuat makan..yang ni kurus jee..

      Delete
  4. Semoga cepat membesar furqan.. Mulut bawang biasa la ada tak puas hati kan..

    ReplyDelete
  5. Hihi. Makin bnyk akal la lepas ni. Alhmdulillah. Semuanya positif. InsyaAllah semuanya akn ok 👍

    ReplyDelete
  6. moga anak-anak akak membesar dengan baik :)

    ReplyDelete
  7. Anak2 saya2 3 lelaki. Fuhh.. Penat. Selamat maju jaya. Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh,,alhamdulillah.Rezeki tu .allah kurniakan kepada mereka yang hebat..3 lelaki.SA sorang lelaki ni pun, adeiii.. okay.Terimakasih

      Delete
  8. all the best furqan... nanti blh jalan mama dia duk kejar2 la... hehe..

    eh makan supliment apa tu sis?

    ReplyDelete
    Replies
    1. haritu suami makan vivix dr shaklee.. dia secara tak langsung dapat aktifkan sperma bg sisuami dan perempuan.Pendek kata, boleh makan suami isteri.. utk cyst/fibroid pun bolehh.. try la google

      Delete
  9. Budak ni kadang-kadang mood nak makan tak ada, main je kerja... lebih-lebih kalau dah nak dapat kaki tu kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah,betul tu.. banyak bermain daripada makan

      Delete

Powered by Blogger.