Sila JAGA JAGA akaun INSTAGRAM anda

11:08 AM
Macam ulat kepanasan ina dibuatnya semalam. Mana tidaknya akaun Instagram nak di HACK oleh si hackers..
Tepuk dahi ina kejap.., bila kes ini terjadi pada diri sendiri.Biasanya artis artis aja yang kena hack akaun instagram ni...sebab dorang ada  puluhan ribu Followers.LOGIK la disitu kalau nak hack pun, berbaloi sangat.



Tapi ina apa la yang ada.. Followers baru Ciput. Tapi amat bermakna pada ina tau untuk job review disitu.Orang kata periuk nasi..Dekat situ la macam macam ada ina post. Bukan senang nak kumpul followers yang betul betul. Hmmm..

Kalau korang nak tau,hackers ni dia akan cuba godam instagram kita.Dia pecahkan kod password kita.. (segala gambar gambar kepunyaan kita,dia akan padam semuanya dan akan menjadi HAKMILIK dia sendiri..JAHAT tak? ) Dan lagi, paling JAHATnya ..hackers itu akan jual semula INSTAGRAM yang berjaya digodam itu.Takut tak???

Berbalik kepada  kes ina tadi, Instagram ina ni hackers cuba nak pecah kod password.(ada hackers dari california,vietnam.. haihhh).Macam mana ina dapat tau?? Sebab satu notification dari team instagram updated.. supaya menukar password baru.


Dan ketika ini, instagram ina sudah bertukar banyak kali password..penat sangat! Dah tak jadi senang duduk ina ni dari semalam.. (sempat udapte 1 je entri blog semalam.. nak blogwalking pun tak sempat)

Apa yang ina sedih sangat sekarang niii, Kempen yang sedang berlangsung di NARRATRS tidak boleh link..hadoiii.. Rasa nak give up je rasa niiii.


NARRATRS team.. sila bantu saya niiii. heeee


**salah satu cara jana pendapatan melalui facebook dan instagram : daftar >>   NARRATRS


Okay,, disini jika korang yang ada cara menangani kes hack instagram ni.. bolehlah drop komen di bawah ya.. Terimakasih..
 

12 comments:

  1. Mek tkde pnglaman sbb mek tk update akaun ig. Tp bnyk sgt kes hack skang ni

    ReplyDelete
  2. tak pernah lagi kena hack..tapi mintak dijauhkan la..tak sanggupppp!

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah.. ketar lutut ni lg. Menangis tak berlagu kalo kena

      Delete
  3. Ig x pernah kena hack lg.fb kena hack.

    ReplyDelete
  4. Ina, diaorg jual sml akaun kita kt kita ke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. taklah..hackers akn jual pd org yg berminat. Mudah je dorang wat duit

      Delete
  5. Ig xpernah kena.. Kalau fb pernah la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo kena fb, SA menangis tak berlagu laaaa... sebabnya FB dah lupa password yahoo mail

      Delete
  6. JAhatnya dorg nie..bknnya ssh pun buat ig..buat la akaun sendiri­čśĹ xde kje hack akaun org..ish3

    ReplyDelete

Powered by Blogger.