TIPS untuk mulakan Kempen Di NARRATRS

hai.. assalamualaikum.Hari ini  nak kongsikan kepada korang semua. Mana yang nak buat duit secara online (tanpa jual barangan).. bolehlah mencuba ini ya.Iaitu melalui platform NARRATRS ni pula. Info penerangan boleh baca di SINI  


Okay, berbalik tajuk entri  diatas itu, ina ingin ajarkan bagaimana ingin memulakan untuk langkah PERTAMA selepas SIGN UP  



Cara SIGN UP PLATFORM NARRATRS


Sila ikuti gambar yang di sediakan 




narratrs,platform narratrs,cara mohon narratrs,campaign bersama influencer,Influencer
langkah pertama narratrs


LANGKAH PERTAMA 


Pergi ke laman web : NARRATRS 
Klik : Log In  

 
Langkah daftar narratrs,Narratrs platform,Platform untuk influencer
LANGKAH KEDUA : NArratrs




LANGKAH KEDUA 



SILA PILIH (korang nak login di akaun facebook atau Instagram )
Jika instagram.. Klik INSTAGRAM 


KLIK : Campaign (Untuk lihat,kempen terbaru )
**macam SA sudah ada 3.. bagi beginner.. mungkin ada 2 sahaja.

Sial klik : Create content 




Isikan details yang diperlukan





Isikan keterangan mengenai apa yang ingin kita sampaikan mengenai gambar yang di upload


klik SUBMIT


***tunggu email daripada pihak narratrs. Jika content korang approved.. TAHNIAH! sudah boleh Post di Instagram / facebook. 

Jika reject, Sila cuba lagi dan lagi.

Macam ina .. alhamdulillah. Sekarang tengah berjalan kempen terbaru.. nanti SA ceritakan ya..

BAYRAN KOMISYEN? selepas tamat kempen, pihak narratrs akan kreditkan ke dalam akaun narratrs kita. Harap bersabarlahhh.

Sambil sambil itu, buatlah job lain yaaa..

selain dari narratrs ni, SA juga join SUSHIVID.. dAH daftar ke belum tuuuu?
Jika belum...Mehh DAFTAR guna Referral SA nii.. nanti akan dikreditkan USD6 ke akaun korang.Sementara masih VALID

Okay?? nanti SA akan share pula tentang SUSHIVID..step by step yaa



42 comments:

  1. Replies
    1. memang menarik.antara salah satu side income tanpa melaui blog

      Delete
  2. sushivid je skang ni. belum cuba narrats. thanks for the info :)

    ReplyDelete
  3. Sushivid ada dah.. Narat tu nanti ekin join tq ina bagitaw ya..

    ReplyDelete
  4. wahh..menariknya!boleh buat jgk nanti ni!

    ReplyDelete
  5. Nk cuba nie jgk la..time kasih��

    ReplyDelete
  6. Menarik jugak nie..bleh la join nanti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah... paling best apabila pihak narrtars hantar email.inform dah lulus...waaaaa... feel dia tuuu

      Delete
  7. this is good read, 1st time to know about this.

    ReplyDelete
  8. dah daftar tapi tak join mana-mana lagi

    ReplyDelete
  9. Best kan narrats. saya pun dah join. Hehe

    ReplyDelete
  10. Akak blom join lagi...nanti akak skodeng eh

    ReplyDelete
  11. Narrats ini untuk influence juga ker atau blogger sahaja..

    ReplyDelete
    Replies
    1. influencer.. takde blog pun boleh.. syarat minima MESTI mempunyai acc facebook @ instagram. join cepat!

      Delete
  12. Dah lama daftar, tapi xbuat pun kempen dengan mereka lagi...

    ReplyDelete
  13. I want to register too. Hope able to make more income after this.

    ReplyDelete
  14. Kadang2 tu daftar macam-macam tapi sampai tak terkejar pula masa nak check semula. Boleh la cuba kat sini pula. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama lah..pun daftar macam2. narrats lg mudah

      Delete
  15. wah...bolehlah cuba narrat ni nanti

    ReplyDelete
  16. ohh ada yang lagi baru? menarik ni..boleh godek godek bila free nnti.. thanks for the sharing.

    ReplyDelete
  17. Macam2 platform boleh buat duit rupanya. Tq sharing

    ReplyDelete
  18. dah lama daftar tapi masih tunggu dipanggil je hehe

    ReplyDelete
  19. Thanx for the info..
    Nnt nk try godek2 narats ni

    ReplyDelete

Powered by Blogger.