TUTORIAL : Massage MUKA awal pagi - AURA blogger

TUTORIAL : Massage MUKA awal pagi



Sementara nak pergi ambil anak jam 12 tengahari tu.Memang setiap pagi, akan SA lakukan  urutan pada wajah ini.Tujuan utama ialah melancarkan aliran darah di sekitar wajah. Betulkan urat urat pada wajah.Kadang tu kan, macam payah aje nak senyum,so SA betulkan pada bahagian mulut itu. Perhatikan ya.. bahagian mata tu semua yang SA bernasalah.Sebab terlalu lama memakai cermin mata.ASyik duk mengadap skrin telefon.. skrin TV gedabak (laptop takde..hihihi.Untuk taip entri blog ni..itu pakai TV aje..dah macam PC)


Okay,, di bawah ni SA  Step by step







sambil sambil mencuba urutan wajah.Jangan lupa minum air masak secukupnya.Paling paling kurang, 8 gelas sehari.. (korang jangan minum deret 8 geles ya.. bahagikan cara minum air tu.. katakan subuh 2 gelas air masak, jam 10 pagi, jam 1petang 2gelas ,  jam 6petang, dan seterusnya .



TUTORIAL : Massage MUKA awal pagi TUTORIAL : Massage MUKA awal pagi Reviewed by azlina ina on 7:50 AM Rating: 5

23 comments:

  1. Good tips ni..selalu pagi massage muka bila pki serum and cream je lol..tu pun acah2 urut la sikit hahaha

    ReplyDelete
  2. jemput join :)

    https://ombakbergigis.blogspot.my/2017/09/segmen-nak-om-review-blog.html

    ReplyDelete
  3. OK, nk urut muka kejab lagi... pepagi nie macam sesuai sangat nak buat urutan muka nie

    ReplyDelete
  4. Bagus tips ni...boleh cuba dan praktik kan ni...muka dh melebar dh..opps

    ReplyDelete
  5. dulu pernah jugak buat tapi makin hari makin malas hehe nak konsistenlah lepas ni

    ReplyDelete
  6. yeh, masa I apply moisturizer then I massage muka dgn leher. memang kena minum air selalu haha akan try my best to minum 8 gelas

    ReplyDelete
  7. rajinnya ina buat totu.... bgs tips ni blh massage slu muka

    ReplyDelete
  8. Saya pernah buat sekali je lepas tu x buat dah sbb tak sempat plus busy plus malas 😂

    ReplyDelete
  9. Wahh terbaikk ina.. perkongsian yg bagus ni.. Leh try nanti..

    ReplyDelete
  10. bestnya urut wajah, mungkin akak boleh besarkan pic tu sebab tak nampak sangat bila dengan lappy. nak baca dan amalkan jugaaa. hehe

    ReplyDelete
  11. Biasa bangun pagi, basuh muka terus bantai nasi lemak, hahaha

    Ok, pasni boleh try guna tips ni. Thanks for sharing

    ReplyDelete
  12. Adoiii nak sihat nak cantik tulah kene start dgn diri sendiri

    ReplyDelete
  13. Tips bagus dan berguna ni. Boleh cuba lepas ni.

    ReplyDelete
  14. Thanks for sharing. Kena rajin massage muka ni.

    ReplyDelete
  15. walaupun nampak mudah dan simple. tapi manfaatnya banyak. nak buat gak lah. sbb tak penat sgt pun buatnya hahahahah :)

    ReplyDelete
  16. Terus saya try buat. Hehe. InsyaAllah, nak amalkan plak pas nie. Tq sharing ye

    ReplyDelete

Powered by Blogger.