Blogger Oh Blogger! Perjumpaan Mengejut..

9:03 AM
alhamdulillah,tak terjangka dek akal.SA fikirkan hanya perkenalan di alam maya sahaja antara kami sebagai ahli kelab blogger Pantai Timur.Rupanya,tidak sama sekali.Kebetulan sangat, ina turun ke Kuala Terengganu kemudian terus menghubungi sis Gee.Kiranya perjumpaan mengejut gituu..


 Ahad yang lepas,kami (Gee dari blog sisgee.com dan Husni dari blog bertemu tanpa dirancang.Kata sis Gee macam nak dating pulak.Sebab,kami masing masing tidak mengenali antara satu sama lain..ehehe.Lokasi pertemuan kami di sebuah restoran yang agak cantik.Ehehehe..sorri.Nama kedai ina tak perasan pulak..kikiki.Kami kelaparan waktu ni tau..lagi lagi time ni baru lepas berhenti hujan.Gambar makanan pun langsung tak sempat snap..hahaha. Urmm..sebab ni la kot,ina tak di takdirkan menjadi blogger foodie.Asal nampak makanan aje..,tak snap dah.Pinggan kosong,baru teringat..Ehhh...

dari kiri Ina , sis gee dan husni




 Pertama kali jumpa sisgee ,blogger lifestyle..,dalam hati ina.Ohh,lembut orangnya .. luaran nampak sedikit tegas.(dalam telefon..masa tu kol lokasi dia menunggu dimana..Sis gee jemput ina betul betul depan hotel..Alhamdulillah). Gee mempunyai 4 orang anak comel comel.Yang perempuan bertudung.Manis sungguh anak dara dia tau.Yang laki ensem.. jika taksilap ina yang sulung sudah bersekolah rendah (taksempat nak bertanya umur hat tu..heeeeh).


blogger pantai timur

Blogger husni pula,datang ditemani bersama suaminya.Sweet je tengok pasangan laki bini ini tau,macam baru kahwin.Ehhh,betul ke erk? ehehehe.. #makcikbawang betul la ina ni kan? nak tanya direct,ina segan.Jadinya,story mory dalam ni la yee..Ehehehe.Ina ni pemalu tau.Dia dari blog ( KEBAIKANkEINDAHAN ) Seorang blogger Travel. Adeiii! sama pula nama husni dengan suami ina tau.Seorang yang peramah.Suka travel laki bini tau.Dan sudah tentulah dia dapat offer dari Traveloka 


Ehh, ina seorang je tau, yang masih belum dapat job.Ehehehehe..Ina tak kisah .. job tak berbayar ke bayaran ciput atau hanya dapat sekadar gift je..ina sapu bersih jika ada yang sudi offer job ni tau. ekekeekeke


Suami kami masing masing sibuk jaga anak dan suami husni pula jadi photographer malam itu.Gambar yang cantik itu.Hasil dia yang snap.Ehehehehe..


Alhamdulillah.. hampir sejam kami disana.Banyak kami bualkan pada malam itu.Sesi suai kenal dan masing masing menceritakan pengalaman sebagai bloggers.Hanya beberapa keping gambar sahaja yang sempat disnap.Oleh kerana anak bongsu ina sudah mengamuk dan tertidur akhirnya.Kami terpaksa bersurai. Rasanya, memang tak puas jumpa pada malam itu.Selepas ini kemungkinan group Blogger Pantai Timur akan mengadakan perjumpaan terbesar pula..yang majoriti dari kelantan.



12 comments:

  1. Haha kak ina, rupanya nama sama dengan suami kak ina.. 😂😂

    Sebab tu husni eja nama ada EY
    sebab tau nama husni pun orang laki ada jugak.. 😁

    Last minute plan is awesome

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehehe.. ye awak. Awesome tapi xsempat nak berbual panjang dengan husniey

      Delete
  2. bestnya selfie tu..next time jumpa rabia pulak ya

    ReplyDelete
  3. Wow !! Pengalaman dapat jumpa blogger - blogger memang satu kenangan manis yang kita boleh create dalam kehidupan . Teringin jugak nak jumpa blogger2 di alam maya ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. satu hari, naklah jumpa CCL ni.. satu nama yang agak familiar

      Delete
  4. Seronok bila dapat gathering.. ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok sangat tau. Tapi kalau aktvt, lagi lah seronok

      Delete
  5. seronoknya dapat jumpa geng2 blogger ni kan. :)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.