MICELLAR WATER NIVEA MAKE UP CLEAR [PERSONAL REVIEW] - AURA blogger

MICELLAR WATER NIVEA MAKE UP CLEAR [PERSONAL REVIEW]

Semalam,SA terasa ingin mencuba Clear Make Up Micellar Water by NIVEA ni.Cepat cepat SA whatsapp Runner Alip [ boleh baca SINI] .. Ehehehe. Petang pada hari yang sama.Barang sampai.


Okay,berbalik pada entri SA harini.SA selalu cuci muka dengan sabun muka terus tau.Takde guna sebarang Tissue wipe ke ape.Jadinya, Muka SA ni kalau tak cuci betul mekap.Memang jerawat, blackhead cepat menyinggah laa. Dari kulit SA jenis kombinasi,terus jadinya berminyak 1 wajah.Sedih tau..rasa nak menangis jee.Apabila setiap kali nak bersiap ootd (outing of the day) dengan famili tersayang .



Mungkin jodoh SA dengan Nivea Micellar Water.Alhamdulillah..suka tau bila macam ni.Okay,di bawah ni SA berikan sedikit keterangan ya..

Nivea .jpg



NIVEA WHITE ACNE OIL CONTROL


  • Menggunakan Teknologi Micellar kandungan tanpa alkohol
  •  yang mana ia diformulasikan dengan  Oksigen Boost iaitu penanggal mekap yang berkesan tanpa membuatkan wajah  berminyak setelah penggunaan.
  • Cepat meresap ke kulit
  • TIDAK memedihkan muka
  • TANPA ALKOHOL
  • Berat Bersih 200ml 
  • HARGA RM 12.88
  • Juga boleh digunakan sekitar mata bagi menghilangkan maskara dan celak mata) 
  • Tidak mengeringkan kulit wajah.


CARA PENGGUNAAN

1. Ambil kapas muka dan letakkan 2-3titisan micellar water  serta bersihkan mekap pada wajah secara perlahan lahan

2. Bilas wajah dengan air.

3. Rasai kesegaran wajah setelah menggunakan Micellar water dari Nivea



sekian..review secara personal dari SA.Korang pula, guna apa untuk bersihkan wajah dari mekap? Meh la share dekat sini.SA pun nak tau juga.



Bagaimana untuk dapatkan ?

Sila TERJAH ke store : WATSON atau GUARDIAN
MICELLAR WATER NIVEA MAKE UP CLEAR [PERSONAL REVIEW] MICELLAR WATER NIVEA MAKE UP CLEAR [PERSONAL REVIEW] Reviewed by azlina ina on 6:50 PM Rating: 5

9 comments:

Powered by Blogger.