Kini menginjak ke 3 series.. Itu semua sekadar ANGKA! Kini menginjak ke 3 series.. Itu semua sekadar ANGKA! - Beauty dan lifestyle

Kini menginjak ke 3 series.. Itu semua sekadar ANGKA!

Alhamdulillah..,segala puji bagi allah sekalian alam semesta.Ecehhh!! Syukur, pada hari ini telah genap usia ina 30 tahun.. Juga allah berikan lagi ina bernafas di muka bumi allah supaya sentiasa tunduk dan syukur atas segalanya.Kat atas tu, itu hanyalah kek ulang tayang semasa ina berumur 25 tahun..ehehehe.Sadis kan? Now, ina tak kisah ada kek atau apa. Bagi ina, hari apapun. Ialah hari hari biasa sahaja. Tiada yang istimewa pun.Cukuplah, ina mempunyai anak anak yang mampu buatkan ina ketawa dan juga tempat bersembang.Hekhekhek..


3 series sudah tahun 2017






kami berkongsi tarikh lahir yang sama iaitu pada 25 November


Celebrate kali ke dua sempena ulangtahun kelahiran ina. opss! thanks to my hubby chubby yang sudi sponsored kek kami dan berikan kejutan.Ehehehe..alhamdulillah. Harini sambut di rumah mak ina pula. Ada makan makan laksa penang dan laksa lemak. Laksa? macam ina pernah cakap dulu,makanan kena ngap dahh. Baru laa teringat nak snap picture.Tapi takpelah kan? hekhekhek.





Semoga mak dipanjangkan usia dan diberikan kesihatan yang baik,bahagia dan murah rezeki mak. Aamiin..


Cara ina dalam penjagaan wajah bagi mengelakkan kedutan wajah ..baca di SINI
Kini menginjak ke 3 series.. Itu semua sekadar ANGKA! Kini menginjak ke 3 series.. Itu semua sekadar ANGKA! Reviewed by azlina ina on 5:56 PM Rating: 5

4 comments:

  1. Moga sentiasa dilimpahi rahmat, kak ina :)

    ReplyDelete
  2. Happy birthday awak. Semoga panjang umur murah reseki. Amin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aaminn.. moga diperkenankan doa itu. salam kenal

      Delete

Powered by Blogger.