MUNCHY'S - WHEAT CRACKERS

12:00 PM

Munchys Crackers Wheat Cracker





Sekarang ni kan, makin kerap suami beli biskut keluaran dari Munchys iaitu  Wheat Crackers. Anak anak semuanya suka akan biskut ini.Ina lagi lah suka, sebab ada FREE gift disitu.Sambil makan biskut ni, terus bancuh Nescafe ni sekali.Haaa.. BIJAK kann? Heeeee.. Makan biskut ni cicah bersama nescafe..memang makan tak ingat lahh.Lagi lagi musim hujan ni..Memang kena simpan stock untuk musim tengkujuh di pantai timur bagi Negeri Pahang (kuantan).

Ciri Biskut Munchys Wheat Cracker
1. Didatangkan dengan packaging yang cantik, sudah pasti dapat memikat bakal pembeli biskut ini.
2. Didalam packaging ini, turut memiliki tiap satu bungkusan yang cantik dan kompak
3. Setiap kepingan biskut cracker ini mengandungi BIJIRIN Gandum yang mana ia bantu mengenyangkan perut serta tenaga

Lain Lain

FREE gift.. 2 Sachet Nescafe stick..




Boleh dapatkan di Kedai kedai dan pasaraya berdekatan anda sekarang!


5 comments:

  1. Sedapnya. Saya biasa celup visit hup seng dalam kopi

    ReplyDelete
  2. Sedap tu nak-nak kalau makan bersama kopi panas pulak. Hmmm memang terangkat la

    ReplyDelete
  3. uish hujan2 cicah air teh best ni

    ReplyDelete

Powered by Blogger.