Tasneem Naturel Balm - Menyelesaikan masalah Si Manja anda Tasneem Naturel Balm - Menyelesaikan masalah Si Manja anda - Beauty dan lifestyle

Tasneem Naturel Balm - Menyelesaikan masalah Si Manja anda










Alhamdulillah, suka sangat tau ada produk balm keluaran daripada Bumiputra sendiri.Nak guna pun dah tak waswas lagi.. Pertama kali ina dapat bungkusan ni..Reaksi ina, wahhh..,wangi aroma dia setanding jenama terkemuka. Bauan yang sedap.. berangin camtu. Dan paling penting, sesuai untuk baby yang baru lahir juga, tak terlalu panas. Ibu ibu kat luar sana memang rasa lega sangat,jika dapat tahu hal ini tau.

Okay, untuk lebih kupasan, teruskan pembacaan ya..

Balm keluaran Tasneem Naturel ini mempunyai 4 Jenis Pilihan iaitu :

SLEEP TIME
TUMMY TIME
COUGH FLU TIME
CALM TIME



Sleep Time by Tasneem Naturel 





Tasneem Naturel Sleep Time Balm membantu : 




Bantu anak tidur lena
Bantu anak supaya mudah tidur
Bantu anak bangun dalam mood ceria
Memberi tidur berkualiti

Ramuan  dalam  SLEEP TIME

Lavender
Cedarwood
Vetiver
Chamomile
Orange
Marjoram
Bergamot
Ylang ylang




Tasneem Naturel Cough Flu Time membantu : 




Bantu mengurangkan selesema
Bantu cairkan kahak
Bantu melegakan asthma
Bantu menurunkankan suhu  ketika demam





Bahan :

Lavendar
Lemon
Eucalyptus
Orange
Tea tree
Frankinsence
Cypress


Tummy Time Balm by Tasneem Naturel   membantu :




Tummy Time  


Tummy  Time Balm by Tasneem Naturel ini berfungsi :



Membuang angin dalam perut
Bantu melegakan perut sebu
Bantu melegakan kembung perut dan sembelit

Bahan yang digunakan dalam Tummy Time :

Ginger
Peppermint
Junipers
Fennel
Lemongrass
Anise
Patchouli
Tangerine
Lavender






calm time 
didatangkan dalam bekas yang comel 


 Calm Time Balm by Tasneem Naturel ini berfungsi :

Memberikan keselesaan
Mengurangkan tekanan
Mengurangkan keletihan
Bantu Si Manja lebih tenang


Bahan yang digunakan dalam Calm Time  :

Lavendar
Orange
Mandarin
Frankincense
Geranium
Marjoram
Bergamot
Roman Chamomile







didatangkan bersama penutup balm,supaya balm terlindung dari bendasing.Juga protect dari anak anak



1 Unit Tasneem Naturel berharga RM 49.00









soffea menggunakan CF time




Testimoni ina sendiri dari penggunaan Tummy Time ialah baby ina yang kini berusia 12 bulan mudah membuang. Selalunya memang agak sukar .Tapi selepas menggunakan produk tasneem Naturel, dalam masa 20minit, baby lawas. Tak sembelit.. lancar pembuangan dan sebelum tidur ina sapukan Sleep Time supaya furqan tidur lebih lena. Alhamdullilah..
















mama lakukan sekali urutan pada si manja dengan menggunakan Sleep Time dari Tasneem Naturel HQ

selepas mandi tadi,mama ambil 10 ke 15minit bagi tujuan urutan badan si Manja tersebut.



Cara PENGGUNAAN :


Sapukan balm tersebut  ke  Perut, dada, belakang telinga,pergelangan tangan,belakang badan, pelipat dan seterusnya ke tapak kaki si manja.






Info lain:


Tasneem Naturel Balm ini di keluarkan oleh syarikat Bumiputra sendiri iaitu Tasneem Naturel Network yang beralamat di 15-1, Jalan Putra Kajang Taman Putra Kajang ,43000 Kajang Selangor

Adakah Ia produk Selamat Digunakan ?

 Balm keluaran Tasneem Naturel telah mendapat kelulusan dari Kementerian Kelulusan Malaysia dengan NOT 170402673K .Selain itu, telah mendapat pengiktirafan GMP (membantu industri untuk mencapai piawai pengeluaran makanan yang lebih tinggi bagi memenuhi kehendak-kehendak keselamatan PRODUK  dan kehendak negara.)



HARGA ?


sebotol balm ini berharga RM 49.00 (SM) dan RM 52.00 (SS) dan mempunyai berat bersih 18Gram (0.6 oz)


BAGAIMANA untuk MEMBELI Tasneem Naturel Balm?


WHATSAPP : http://wasap.my/01120964665/TasneemNaturel


FACEBOOK PAGE : https://www.facebook.com/tasneemnaturelhq/


INSTAGRAM : https://www.instagram.com/tasneemnaturel/






















































Tasneem Naturel Balm - Menyelesaikan masalah Si Manja anda Tasneem Naturel Balm  - Menyelesaikan masalah Si Manja anda Reviewed by azlina ina on 12:17 PM Rating: 5

10 comments:

  1. Replies
    1. menarik sangat.. dewasa pun boleh guna nih

      Delete
  2. Packing nya menarik bole dipasarkn ke luar negara ni... beli la produk tempatan ya...

    ReplyDelete
  3. Bagus ada balm begini. Yang penting adalah diluluskan oleh KKM dan selamat untuk penggunaan.

    ReplyDelete
  4. Balm 100% dari bahan semulajadi ni .CCL pun tengah guna produk ni tambah2 sleep time balm memang berkesan

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah.. yelah.. kandungan lavender tu yang wat jadi lena

      Delete
  5. Selalu jugak dengar pasal tasneem ni. antara banyak-banyak balm diorang, terasa nak cuba yang sleepy time tu sebab anak susah nak tidur and bile dah tidur tu, selalu terjaga pulak

    ReplyDelete

Powered by Blogger.