Cantik Glowing dengan Set Kosmetik Shy Girl dari IMANNI SKINZ Cantik Glowing dengan Set Kosmetik Shy Girl dari IMANNI SKINZ - Beauty dan lifestyle

Cantik Glowing dengan Set Kosmetik Shy Girl dari IMANNI SKINZ

Tentu ada yang bertanya..kenapa Shy girl?ehh.. bukan ina lah yang shy girl,bukan juga promote diri yaa.sesuai dengan namanya..shy girl kerana ini set asas kosmetik bagi mereka yang tak suka heavy mekap.Memadai dengan set asas sahaja.

Sebuah syarikat milikan Bumiputra muslim malaysia iaitu Imanni Skinz .Merupakan syarikat  yang menjalankan aktiviti perniagaan kosmetik dan penjagaan wajah.Kini Imanni Skinz  menampilkan koleksi terbaru iaitu set kosmetik yang di beri nama Shy Girl.Ia kotak comel yang sesuai bagi sesiapa sahaja yang sedang mencari cari set asas kosmetik.Set kosmetik Shy Girl ini sangat menarik kerana ia menggunakan bahan organik iaitu habbatussauda antara bahan utama yang mana ia mampu merawat kulit sambil menjaga kecantikan. Selain itu juga, ia bebas Merkuri dan bahan kimia merbahaya.Apa yang menarik sangat sangat, ia juga sesuai dijadikan gift juga..,dengan rekaan kotak yang sangat cantik dan bling bling ini.


Okay, jom lihat apa yang ada didalam kotak Comel Shy Girl ini.. Sebelum itu, untuk pengetahuan korang Imanni Skinz mempunyai Misi iaitu menyediakan produk yang berkualiti dan mampu milik bagi setiap wanita..Alhamdulillah, lepas ni ramai wanita wanita di luar sana tak kira golongan semua dapat memiliki set kosmetik dan penjaagan wajah ini. Sesuai dengan visi , Imanni Skinz telah berjaya menghasilkan produk pilihan Muslimah di Malaysia iaitu ianya satu produk mesra solat.


Set Kosmetik Shy Girl dari Imanni Skinz





Didalam kotak comel ini mempunyai  3 Item seperti :

1. Gorgeous Face Mist glowing Serum 
2. Blossom Cake Foundation 
3. Berus Gemok.


Gorgeous Face Mist  Glowing Serum



Gorgeous Face Mist Glowing Serum






- Serum berbau wangi 
- Tidak melekit dan mudah meresap ke dalam kulit wajah


- Dengan menggunakan Minyak Habbatussauda sebagai bahan utama


- Mengandungi Collagen dan Pitera

- Bantu melembabkan Kulit

- Bantu mekap lebih Kelihatan kemas dengan spray Gorgeous Face Mist Glowing  Serum (mekap tidak akan bercapuk )

- Kulit Lebih GLOWING  seawal 3 Minit dengan penggunaan Blossom Cake Foundation 

-Bantu Wajah kelihatan Lebih Natural selepas setiap kali spray Gorgeous Face Mist Glowing serum


-Saiz 50ml bagi Gorgeous Face Mist Glowing Serum



Penggunaan :


1. Cuci muka sebersihnya sebelum memulakan mekap.
2. Spray Face Mist Glowing Serum ke wajah 

*Untuk Foundation tahan lama, spray pada wajah 2x (iaitu sebelum mekap dan selepas mekap)










Blossom Cake Foundation





-Blossom Cake Foundation didatangkan bersama span muka,cermin muka dan mempunyai ciri ciri bekas yang cantik dan mudah dipegang 

-  Mempunyai pelindung Tabir SPF50 (sangat bagus bagi menghalang kulit dari panahan sang suria)

- Tekstur ringan dan tidak berminyak

- Dapat menutup bintik-bintik hitam, parut dan lingkaran di bawah mata.

- Melembap dan mencerahkan kulit

- Mengecilkan pori-pori

- Tahan sehingga 12jam

-Tidak mudah pecah

Penggunaan :


1. Ambil sedikit Blossom Cake Foundation dengan menggunakan Berus Gemok
2. Ratakan foundation tersebut secara membulat ke wajah.
3. Kemaskan hasil solekan dengan cara dap dap menggunakan span yang disediakan 



Berus Gemok


Berus Gemok dalam set kosmetik Shy Girl




- Berus yang mudah dipegang (selesa)
- Mempunyai bulu berus yang lembut dan padat
- Tidak mudah tercabut helaian berus (berus yang kukuh)
- Digunakan bagi Blend Blossom Cake foundation supaya lebih sekata 
- Kecil dan mudah dibawa kemana mana


sebelum ina menggunakan Set Shy Girl dari Imanni Skinz






Selepas menggunakan Set Kosmetik Shy Girl dari Imanni Skinz 

***Feedback ina sendiri tentang Set Mekap Shy Girl dari ImannI Skinz sangat berpuashati bagi ina..ia dapat menghasilkan kulit ina seperti kemerahan gitu.. makin lama, muka makin glowing.Blushing..Ehehehehe.. seriously sangat selesa pada kulit.Tak rasa seperti memakai bedak langsung.. Dan lagi satu, makin berpeluh, makin cantik! hekhekhek.Terimakasih kepada founder Produk Imanni Skinz.. last erkk.., selepas cucian wajah..kulit ina tak kering.Kebiasaannya kulit akan jadi kering tau sebelum ini.Perasan tak? Kulit wajah ina, kesan hitam jeragat tak nampak selepas penggunaan set kosmetik Shy Girl.. Tak perlu tebal tebal sapu foundation nii.. 



TESTIMONI TESTIMONI











                        Set Kosmetik ini berharga RM 150
mengandungi 3 item didalam iaitu Blossom Cake Foundation,Gorgeous Face Mist Glowing Serum dan Berus Gemok


Untuk pengetahuan korang, Imanni Skinz turut menjual dari produk pembersih muka , scrub wajah dan tidak ketinggalan menawarkan set mekap.




Bagi mereka yang ingin mendapatkan Set Shy Girl atau produk produk lain yang berasaskan organik terus layari  :








Contact : (+60) 13 6699 892
             (+60) 13 6699 512


No 55-1, Jalan BPS 4, Bandar Prima Senawang, 70450 Seremban, Negeri Sembilan

Waktu Bekerja :
Isnin - Sabtu / 10:00AM - 6:00PM
Ahad - Cuti Umum / Tutup
































































































































Cantik Glowing dengan Set Kosmetik Shy Girl dari IMANNI SKINZ Cantik Glowing dengan Set Kosmetik Shy Girl  dari  IMANNI SKINZ Reviewed by azlina ina on 4:58 PM Rating: 5

6 comments:

  1. Suka tengok packaging nya, cantikk gabungan warna pink dan hitam.. 😍

    ReplyDelete
  2. wah... good testimonial they have... nak explore jugak lah...

    Racheal_Foodilifecious

    ReplyDelete

Powered by Blogger.