Cara Download LAGU dan VIDEO dengan Pantas! - AURA blogger

Cara Download LAGU dan VIDEO dengan Pantas!






dulu jika nak download lagu,ina selalu cari 4shared aje.Tapi itu dulu la kan..Disebabkan 4shared ni agak leceh,banyak step nak kena buat.Misalnya,kena daftar dulu la akaun.Sign in laa.. dan kemudian baru la dapat download..Itu pun slow sangat.
Kelmarin tengah godek godek google.Hajat di hati ini,nak cari lagu  'shape Of You ' sebab selalu konfius ehh,enset aku ke tuh bunyi nya.Hekhekhelhek.. tetiba je ada miskol.Nampak tak kat situ sindrom mak mak..  tapi kalo ada ade lagu favourite sebatu dah boleh cam kalo smartphone berbunyi.Betul tak korang??

Okay,penyelesaiannya ina download lagu dengan pantas tanpa perlu daftar mahupun sign in account.Huhyooo! best kan? jenis ina,kalo banyak step.Memang la malas..terus abaikan.Ehehwhehe.Ina masuk ke website tinyupload.com .Dekat ni lah.., taip je lagu apa yang dicari ..kemudian zappp.. (ikut arahan tersebut) dan sudah berjaya download lagu.Hihihihi..syok sangat!


Why TinyUpload.com?

Why TinyUpload.com instead of services that allow uploads of large files (up to 1GB)? 

TinyUpload.com has architecture specially optimized for relatively small files. And this is why TinyUpload.com is best and much better than other services if you need to host or send a file not exceeding 50 MB.


TinyUpload.comOther
Download starts immediatelyYesNo (or only for premium, no cost free accounts)
Download speedHighLow (heavily loaded servers)
Maximum parallel downloadsUnlimited1 (usually)
Maximum downloadsUnlimitedLimited (usually)
Hosting timeUnlimited (unless file is not downloaded for 100 days)Limited (usually for one week)




Cara Download LAGU dan VIDEO dengan Pantas! Cara Download LAGU dan VIDEO dengan Pantas! Reviewed by azlina ina on 11:46 AM Rating: 5

8 comments:

  1. Betul. 4shared leceh sgt. Tq for sharing.

    ReplyDelete
  2. Good to know this great information! Thanks for sharing!

    ReplyDelete
  3. x dok pun butang search di situ?

    ReplyDelete
  4. saya pakai converter freemake untuk download lagu. dah lama tak pakai yang online

    ReplyDelete
  5. Dulu selalu guna 4shared ni tapi tulah byk lagu xde.
    Nanti nak try guna cara ni lak. thanks!

    ReplyDelete
  6. Thanks for sharing! I always love to download for my own use juga!

    ReplyDelete

Powered by Blogger.