Selesaikan masalah Alergik dan Resdung dengan Thymos Selesaikan masalah Alergik dan Resdung dengan Thymos - Beauty dan lifestyle

Selesaikan masalah Alergik dan Resdung dengan Thymos

Dunia sekarang, ramai yang mempunyai masalah resdung atau Alergik. Tak percaya? Cuba tanya orang sebelah meja, sebelah rumah dan kawan-kawan lain. Majoriti hampir kesemua dari mereka ada masalah ini.Dulu-dulu, Resdung ni dari kalangan ahli keluarga aje tau.Orang kata keturunan..huhuhuhu. 

Bagi untuk menjelaskan penerangan ini,resdung atau sinus ialah masalah hidung yang berkaitan dengan selsema pagi,hidung tersumbat tanpa selsema,dan boleh jadi sakit kepala disebabkan resdung.




tanda-tanda resdung


Dan ramai yang tak tahu, resdung atau sinus benda yang sama kah? Bgaimana pula tentang alergik? Alergik banyak dari sudut.Ada orang alergik makanan,alergik tempat yang kotor berhabuk ataupun berdebu. 



alergik 






Kegatalan kulit akibat alergik





Perubahan cuaca memainkan peranan juga.Cuaca yang tidak menentu,kerap berlaku pertukaran suhu seperti  panas dan sejuk membuatkan ramai antara kita yang kerap terbesin.Paling yang menderita ialah penghidap sinus.Mereka boleh  terbesin dalam suatu tempoh yang agak lama. 


Thymos spray untuk masalah sinus / natal alergie




Bagi korang yang mempunyai masalah sinus dan alergik itu.Ina cadangkan korang gunakan THYMOS. THYMOS ialah satu produk yang menggunakan teknologi dari United Kingdom. Yang mana ia selamat di gunakan oleh sesiapa sahaja. Ia bebas paraben, tiada Alkohol dan juga berada pada PH 5.5.






Satu-satunya produk yang perlukan spray sahaja.Tidak perlu spray ke dalam hidung lagi. Yang mana ia sangat merbahaya untuk kesihatan. Tetapi dengan menggunakan THYMOS, korang hanya perlukan 1 semburan ke udara sahaja untuk membunuh 99.99% kuman dan allergen dan kesannya dapat bertahan sehingga 12 jam, dan melindungi korang dan keluarga dari ancaman bakteria merbahaya.






Apa yang menariknya, Thymos ini cara menggunakan ia sangat mudah.Boleh di sembur juga pada pakaian untuk dijadikan seperti minyak wangi. Ia tidak merbahaya walaupun terkena kulit, mahupun kulit budak-budak kerana ia tidak mengandungi alkohol, bahan kimia toksik, steroid atau wangian. Ia diperbuat daripada mineral berkualiti yang diaktifkan. hihihi.. Kadang kala, pakaian kita pun boleh menyebabkan alergik datang menyerang juga.

Teknologi “Self Sanitizing” (pembersihan automatik) yang telah dipaten ini mengandungi mineral aktif berkualiti tinggi yang menghasilkan ion negative bakterostatik yang menyahfungsikan dan memusnahkan kuman-kuman, patogen dan allergen sebelum ia berpeluang menyerang. Mineral aktif ini akan cas semula secara automatik apabila terdedah kepada udara, maka sekali semburan boleh tahan 12 jam.






Dipercayai 1 semburan thymos dapat membunuh 99.99% bakteria dengan pantas. Yang mana ia juga semburan dapat mengekalkan ketahanan selama 12 jam perlindungan  dari penyakit merbahaya seperti Influenza,H1N1 dan penyakit bawaan angin lain.



Bagi ina sendiri, ina jenis yang mempunyai alahan sinus yang boleh di katakan agak teruk sedikit.Setiap kali memasuki kereta,mesti hidung ina akan berair.Dan terbesin.. dan bermula lah, episod selsema.Bukan selsema biasa biasa,tetapi selsema sehinggakan boleh jadi 2 minggu lamanya.Ohhh,damn! Kadang itu kan,malas nak bawa kereta ni... nak guna kereta suami..,memang tidaklah.Sebab tak pandai turbo..tehehehehe. 


Dan ina gunakan peluang ini,dengan mencuba semburan dari Thymos ini.Yaaaa...,sepatutnya hanya 1 sahaja semburan.Tapi ina nak lebih keselamatan...,nak lebih perlindungan. Ina spray 2 ke 3 kali juga sembur. Habis seluruh kereta disembur...ehehehe.Puas hati betul! Bila sedut udara... rasa fresh.. tiada lagi rasa hidung tak selesa.







Saya cadangkan supaya menggunakan dosage seperti yang disarankan oleh THYMOS,  sehari 4 semburan pada bahu atau bahagian dada, dan 6 semburan pada bantal atau katil sudah cukup.



Okay..,bagi korang yang ingin mendapatkan produk Thymos ini.Boleh dapatkan di Guardian Malaysia. Dengan 1 semburan sahaja, korang dapat bebas dari segala allergik dan masalah sinus.


Untuk ketahui Promosi dan produk terkini dari Thymos.. korang boleh terus ikuti di laman social media berikut:


Facebook PAGE : https://www.facebook.com/



https://guardian.com.my/index.php/catalogsearch/result/?cat=&q=thymos

Malaysian Distributor: http://www.enapakmarketing.com/

OR 

https://www.facebook.com/enapakmalaysia/

Selesaikan masalah Alergik dan Resdung dengan Thymos Selesaikan masalah Alergik dan Resdung dengan Thymos Reviewed by azlina ina on 11:24 AM Rating: 5

19 comments:

  1. Alhamdulillah, jumpa penawar resdung..")

    ReplyDelete
  2. anak i pun ada allergik prob, mungkin boleh try try produk ni

    ReplyDelete
  3. Kalau produk ini berkesan bagus juga. Sebab akak pantang dan elakkan makanan yang boleh merangsang resdung. Dan amalkan pemakanan vitamin C.

    ReplyDelete
  4. Ramai org yg liez kenal ada resdung ni. Bila tgk bila dtg je resdung, bersin non stop dan berbau sgt... kesian tgk.. akhirnya ada product yg boleh ba tu pesakit sinus mcm ni

    ReplyDelete
  5. Bagus nya ada product cam ni secara tak langsung bole membantu merawat sakit resdung

    ReplyDelete
  6. Zaman dulu kalau resedung mesti berasap satu rumah. Zaman sekarang spray je. so senang.

    ReplyDelete
  7. i pun ada masalah alergik dan hidung gatal in the morning, last time sembur teeemos ni so far okay lah tak seteruk dulu hehehe btw thanks for sharingggg

    ReplyDelete
  8. Bagus untuk mereka yang menghidap resdung ni...perlu ada 1 dalam handbag dan dalam rumah...

    ReplyDelete
  9. This is really a great product ya. I bought one and user as well and during my sinus attacked, I just forwarded at my pillow and bed sheet then the next morning I'm fine d... Cool one

    Racheal

    ReplyDelete
  10. saya pun ada masalah resdung dulu.. kadang pandai datang balik bila bekerja tempat berhabuk.. maybe i should try this ..!

    ReplyDelete
  11. kadang2 selalu juga hadapi masalah hidung tersumbat. rasa tak selesa betul! dan saya pun alergik habuk. hidung akan cepat rasa kurang selesa. mungkin produk ni boleh membantu!

    ReplyDelete
  12. Kakak saya jenis yang ada masalah sinus ni tahap teruk sangat tau. Dia punya terbersin2 tu, duk luar rumah boleh dengar. Haritu dah suggest kat dia produk ni.

    ReplyDelete
  13. Bagusnya ada produk mcm ni. Mmg membantu klu ada masalah resdung dan alergik. Botolnya pun simple dan mudah dibawa ke mana2.. menarik.

    ReplyDelete
  14. menarik produk ni..bolehlah cari di Guardian nanti. senang sebab spray je kan. botolnya pun kecik je. sesuai sangat bawa ke mana2

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  15. Saya pun pakai brand thymos ni jugak. Tapi bukan yang sinus. Saya pakai yabg untuk HMFD punye

    ReplyDelete
  16. Rawat sebelum kena. Produk yang manpu memberi perlindungan secara luaran. Stp rumah kena miliki satu kann

    ReplyDelete
  17. Lepas ni kalau kemana mana bolehlah angkut Thymos ni...spray je tmpt yg terasa berabuk...:D

    ReplyDelete
  18. wah... tengok ramai yang cakap spray ni bagus.. teringin lak rasa nak cuba :-)

    ReplyDelete
  19. Bgus nya..ingat utk sembur kt hidung je..rupa2 nya boleh utk bantal tilam skli yek..kt situ la yg actually byk dust kan

    ReplyDelete

Powered by Blogger.