Lembik Seharian Penangan Ibu Menyusu!! - Beauty dan lifestyle

Lembik Seharian Penangan Ibu Menyusu!!

Ya allah,harini memang menguji berpuasa kali ini.Baru jer memasuki puasa ke 9,dah lembik selembiknya.Start perut berkeroncong tengahari tadi.Tetapi masih okay sebenarnya.




ibu menyusu



Memasuki Petang


Jam 2 petang,mengalahkan budak-budak berpuasa Ina ni tau.Betul-betul rasa nak pitam dah.Dengan masih menyusukan Furqan.Bayangkan macam mana dugaan tu.

Sempat Ina berpesan kepada Furqan yang kini berusia 1 tahun 7bulan..Kataku pada Furqan..

"Dik,Mama dah tak larat ni nak menyusukan kamu.Bagi mama berehat dahulu ya"..Sambil Ina mengajak bersama lagi 2 orang anak-anak masuk ke bilik utama untuk tidur petang.

Setelah beberapa minit.Ketiga-tiga anak tidur keletihan agaknya.Hihihi.Iyalah,mereka semuanya sudah mandi petang.Badn pun dah sejuk,sedaplah tidur mereka ni kan.Pasang pula aircond dalam bilik tu.Lagi lah,boleh sampai ke jam 5 petang dorang ni tidur jika tak dikejutkan bangun.Huhh..




Azan asar berkumandang


Alhamdulillah,kedengaran azan Asar pula.Bingkas Ina bangun dari tidur petang.Badan pun sudah ada tenaga sedikit.Dan sejurus itu,terus Ina melangkah ke tandas untuk membersihkan diri bagi menunaikan solat asar pula.

Selesai menunaikan solat asar.Badan masih penat.Pelik sangat ni.Bentak ina dalam hati.


"Eh,takkan mengandung kot.Hmmm"...perasan jer lebih Ina ni.Ehehehe..mengarut sungguh.


Sahur terlupa sesuatu



Apabila diingatkan kembali.Patutlah badan lemah semacam.Rupa-rupanya,ketika bersahur pagi tadi.Ina terlupa untuk mengambil secawan Lazz Susu Kambing.Adeiii! Nasib lah masih boleh bertahan Ina ni.Untuk pengetahuan korang,susu Lazz Kambing ni mampu memberi tenaga sepanjang hari serta perut takkan meragam ketika berpuasa.Jadi kepada yang selalu gastrik tu.Bolehlah mencuba.


Ketika ina menaip entri ini.Sambil menanti agen terdekat  COD Lazz susu Kambing bagi daerah Kuantan.Ina repeat order kali ini ialah Lazz Cafe pula.Best tau! Kafein dia tak kuat pun.Tak sabar ni tau,nak bancuh minum.Nak tunggu stok sampai ke pintu rumah ina ni tau.


Mudah jer cara ina order, ina klik ke link ini www.lazzdelivery.com kat website ni ada senarai harga produk sekali.Penghantaran ke pintu rumah.Stok pula dijamin sentiasa ada.

Di link atas tu juga,setiap Negeri memang mempunyai agen terdekat berhampiran kawasan korang.Jadinya,korang hanya perlu bayar secara COD sahaja.Maksudnya,barang sampai.Bayar terus ke tangan agen tersebut.

Lembik Seharian Penangan Ibu Menyusu!! Lembik Seharian Penangan Ibu Menyusu!! Reviewed by azlina ina on 9:28 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.