Zing Radian : Pencuci Muka 3 Dalam 1

3:35 PM
Korang pernah tak mencuci muka? Hermm...,Ina pernah sangat tau.Tapi itu kali pertama dan terakhir.Tak cuci muka pun sebab nak gunakan produk skincare lain.Itu yang Ina nak kulit  bebas dari pelbagai bahan kimia dan sebagainya.Iyerlah,kita nak gunakan produk lain kan? Emmm..akibatnya,kulit sangat berminyak pula tu,masyallah.Busuk la minyak muka tu..haishh.Baiklah,kat sini Ina nak ceritakan kepada korang pencuci muka yang ina gunakan sekarang.Seronok jer guna..ehehe. 




Di rumus Dari Bahan Alam untuk Kesihatan Semulajadi 




ROYAL JELLY

Royal Jelly tulen yang dihasilkan dari Madu lebah asli Australia.Kajian saintifik telah menunjukkan bahawa Royal Jelly dapat membantu dalam pembaharuan sel-sel kulit dan dapat meningkatkan pengeluaran kolagen.


ALOE BARBEDONIS


idak
menyebabkan
kerengsaan
dan
alahan
kulit
dan
sesuai
digunakan
untuk
semua
jenis
kulit
.
Ia
juga
anti
-
radang
,
anti
-
mikroba
,
antioksidan
,
dan
mampu
m e l i n d u n g i
ke l e m b a p a n
k u l i t
.

Tidak menyebabkan kerengsaan dan alahan kulit dan sesuai digunakan untuk semua jenis kulit.Ia juga anti radang,anti-mikroba,anti oksidan dan mampu melindungi kelembapan kulit.


MINYAK PATI MAWAR


Minyak pati mawar terkenal sebagai pelembab dan pemutih kulit yang dapat mengurangkan kedutan kulit,jeragat,pigmentasi disamping memelihara keanjalan kulit.


ASID SITRIK

Mempunyai kesan yang luarbiasa memperbaiki tekstur kulit.Selain itu,ia juga membantu menyingkirkan sel-sel kulit mati,mengurangkan pigmentasi dan melembutkan epidermis,agar kulit tampak lebih cerah dan putih.


WITCH HAZEL PLUM

Pembersih dan Toner muka dari alam yang tidak mengakibatkan kerengsaan kulit.Ia juga mampu menghasilkan kulit korang yang licin,lembut dan bersinar.Kandungan astringen semulajadi dalam witch hazel plum dapat mengurangkan bengkak dibahagian bawah mata,mengecilkan dan mengetatkan liang pori-pori serta membasmi masalah jerawat.




Untuk pengetahuan korang,Radian mampu menyeselesaikan masalah berikut :


1. Liang pori yang besar akan memerangkap sisa kosmetik dan kotoran.
2. Pigmentasi kulit dan jeragat terutamanya di bahagian bawah mata.
3. Merawat kulit kasar,kering,berkedut dan alahan pada kulit wajah.
4. Kulit berjerawat dan tompok hitam.





Kulit Terasa Segar Dalam Masa 30 Saat


Cara menggunakan Radian :







1. Keluarkan 1-3 keping film pembersih mukazing+radian dengan perlahan.Pastikan tangan korang dibasuh dan kering terlebih dahulu sebelum mengeluarkan film tersebut.

2. Cairkan film pembersih muka secara lembut dengan air selama 3 saat.

3. Sapukan air buih yang terhasil dari film tersebut,ke selurug wajah secara membulat.

4. Bilas seluruh wajah dengan air suam atau bersihkan dengan kapas muka.




ZING + RADIAN Bertindak 3 Dalam 1 



Pencuci muka Zing Radian




1. REMOVER MAKEUP

Antara salah satu pencuci muka yang sangat berkesan dalam menanggalkan sisa mekap di wajah.Kat sini korang dapat menjimatkan wang.Sudah tidak perlukan lagi mencuci muka langkah demi langkah yang mana ia amat meremehkan.Satu mekap pun takde tinggal kesan.. memang complete cucian!



2. PENCUCI MUKA

wAHH..Pertama kali ina menggunakan Radian.Sangat berpuashati,selepas cucian pertama kali dapat rasakan kesegaran di wajah.Melembabkan kulit muka..ni paling best.


3. SKINCARE FORMULA


Bukan calang-calang Film pencuci muka dari Radian,selain bertindak dalam mencuci muka.Juga mampu bertindak sebagai produk skincare.Ehehehe.. Sepertinya bantu menghilangkan bengkak di bawah mata tu.. Huhuhuhu.Ini yang Ina paling suka sangat.Jimat tak? tak perlu gunakan eye cream,gunakan ajer pencuci muka dari Zing + Radian ni jer.




Kelainan Zing Radian :



  1. Ia tidak memedihkan mata
  2. Berbuih lembut.
  3. Rumusan untuk kulit selembut bayi sesuai untuk semua peringkat umur.
  4. Solusi penjagaan kulit,semua dalam satu dan mudah dibawa kemana sahaja.





Haaaa... nia lah yang Ina ceritakan tu.Zing Radian ni,memang lain dari yang lain.Packaging yang sangat mewah dan mempunyai ciri tersendiri.Bekas dia pun macam mekap kan.. siap ada cermin muka lagi.. Pencuci muka Zing Radian ini  nipis seperti sehelai tisu yang lembut.Apabila di kenakan air keatasnya,ia mencair dan berubah menjadi buih sabun.. 






simpan di dalam handbag




antara pencuci muka yang mudah sangat di bawa kemana sahaja.Tidak memerlukan memerlukan ruang yang besar bagi menyimpan pencuci muka Radian.Boleh diselitkan ke dalam handbag juga.






Harga Sekotak Zing Radian 


Zing Radian



1 Kotak Radian mempunyai - 200Films 
Harga RM 199 termasuk pos ke Semenanjung Malaysia

3 Kotak Radian mempunyai 600films 
Harga RM 471 termasuk pos ke Semenanjung Malaysia dan tambahan pos RM 25 dikenakan di Sabah Sarawak 


Oh...ya.Sebelum Ina terlupa.Zing Radian ini mempunyai 2 Pilihan iaitu Kotak Hitam iaitu Scentless sesuai untuk lelaki yang suka simple,manakala Kotak Merah pula iailah Rose Scent yang mana seperti bauan bunga rose.


Okay,jadi korang gunakan yang bersesuaian dengan jantina yer.Kotak Hitam untuk Lelaki dan Kotak Merah untuk Wanita.



Testimoni pengguna Zing Radian :



Testimoni pengguna Zing Radian




Bagaimana cara untuk dapatkan pencuci muka Zing Radian ini;


Contact Person :
CJ Winners 019-7503887
Adrisha Affendi 012-6821248




5 comments:

  1. salam kak..
    xpernah dgr lagi zing radian ni..
    tapi mcm best je effct dia..

    ReplyDelete
  2. Wahhh menarik ni, senang nak bawak ke mana².

    ReplyDelete

Powered by Blogger.