4:46 PM

Memendam Rasa

Tajuk entri pun memendam rasa.Apa agaknya yang Ina pendam tu erk? Hihihh.. adakah rasa cinta? Eheheheh.Eh...,tak lah. Memendam rasa seorang ...
10:53 AM

Berkongsi REZEKI

Alhamdulillah.. seronok sangat.Pagi-pagi buka pintu dah ada haiwan yang menanti kami.Ececeh~ Kami laki bini macam tuan dorang dah tau.Eh...
6:05 PM

Renjatan Elektrik

Selepas Zohor tadi,baru plan nak menulis blog di Skrin besar (ala,masih belum mampu lagi nak membeli laptop,jadinya guna skrin tv dan Cpu).T...
7:11 PM

Bonding Time Day..

Alhamdulillah..hari ni adalah hari yang paling seronok untuk anak-anak dan ina.Bonding time kami sekeluarga..termasuklah suami tercinta...
9:58 AM

Kecewa Dengan FALLOUT!!

Sorry,cerita dah basi.Kiranya kisah throwback ina lah yea.Tetapi ada yang masih bertanya di instagram.Berbaloi ke tidak Movie dari l...
9:50 AM

Bangunlah Melayu!

Memasuki bulan august 2018.Sangat cepat berlalu nya masa.. tup tup dah bulan 8.Rasanya..,macam baru sahaja bulan julai kott.Ni sudah b...
Powered by Blogger.