Penangan Tahun Baru Cina,jadi MALAS Memasak!

Assalamualaikum...


Kebelakangan ni,rasa macam tak sedap badan je.Lemau jer badannya.Malas memasak pun ada juga.Sehinggakan suami pun dah mula perasan,ahaks! Iyealah...,dah cuti raya cina.Asyik jalan-jalan jer kan? Makanya,kuali dan periuk belanga turut juga bercuti.Hahaha~ Mujur lah duduk sendiri.Kalau dengan mertua,habislah kena marah.Confirm memang dah kena. Heee.


Entahlah,mungkin juga disebabkan hormon beralih.Maklumlah,usia pun dah mencecah 32 tahun.Macam-macam mood swing lah muncul.Pffffft! Mood nak berblogging pun dah menurun kebelakangan ini.Heee,asyik nak tengok cerita naagin jer kat youtube tu.Heeee~ sekarang Ina dah tengok Naagin 3 (kat tv3 naagin 2).Asyik sangat,macam ketagih pun ada.Hahahah~ penangan cuti raya cina ni lahh. 






Sepanjang cuti ni,tekak macam-macam nak makan.Pekasam daging,kek dan roti cheese.Heee.. kalah orang mengidam Ina ni haa.Suami ikutkan sahaja.Banyak pula ternak lemak malam-malam.Biasanya waktu malam lah nak makan macam-macam ni.


Errrkkk,takkan penangan Susu Kambing kot yang jadi tekak nak makan macam mengidam ni.Suami dari tak suka minum cafe.Boleh tersuka pula,lazzcafe... Ina amalkan lazz kurma.


"Banyak lagi jenama susu kambing terbaik untuk keluarga kita. Boleh baca di link ini. List lengkap oleh blogger IBUSYURGA."


Okaylah,, sakit kepala tengok skrin ni lama-lama.Sambil-sambil menunggu order makanan sampai. 

5 comments:

  1. ke furqan nak dapat adik..haha..larikk..:)

    ReplyDelete
  2. time cuti memang gituuu sedap nak makan luar malas nak tukang kat dapor =P

    ReplyDelete
  3. Susu Lazz memang sedap..saya pun suka

    ReplyDelete

Powered by Blogger.