Avengers Endgame

6:51 PM



MOVIE : Avengers Endgame | Hari ni,memang awal outing semata nak tengok movie Avengers Endgame.Fuhh! tiket 2 hari dah siap beli secara online di website gsc cinema tau.Nak murah katakan.Ahaks! 


 Tepat jam 10 pagi,kami seisi keluarga sampai di GSC Cinema yang berada di Megamall,Kuantan.Terletak di tingkat 3.


Wah,terkejut juga tengok tadi.Ramai sangat kot peminat avengers.Hihihi.Majoriti budak sekolah lah,sekolah menengah gitu.Dan ada juga keluarga yang bawa anak-anak kecil masuk pawagam.

  Sama lah seperti Ina,3 orang kanak-kanak.Takkan nak tinggal kot.Lagipun suami ada sekali,anak-anak dah biasa.Dah faham macam mana keadaan dalam panggung wayang tu macam mana gelap dan bunyi bising.



Review Avengers : Endgame




 Okaylah,serius memang okay cerita ni.Sesuai lah tontonan seisi keluarga.Mengenai mesin masa.Hah! Faham? Malas lah nak cerita lebih.Kang korang kata spoiler berlagak lah.Matikan minat orang lah apa ke benda korang netizen ni ehh. 


 Bagi ina,sedih cerita ni.Orang yang hati tisu macam Ina memang tak tahan tengok jalan cerita endgame ni.Huuuuuh~ Sedih sangat. Dan banyak tak sangka yang berlaku dalam endgame ini.Jadi korang,pergi lah tengok cecepat.Sebelum banyak lagi spoiler keluar,ahaks! 



thanos,Thor,Tony Stark,nathalia,spiderman
Endgame 

1 comment:

  1. Kitorang tengah kumpul koleksi cerita marvel, nanti nak tengok balik. Banyak yang dah terlepas tengok, bila tengok endgame baru perasan watak tu..

    ReplyDelete

Powered by Blogger.