Showing posts with label lifestyle. Show all posts
Showing posts with label lifestyle. Show all posts
9:50 AM

Bangunlah Melayu!

Memasuki bulan august 2018.Sangat cepat berlalu nya masa.. tup tup dah bulan 8.Rasanya..,macam baru sahaja bulan julai kott.Ni sudah b...
10:21 PM

Saya Perlu Privacy!!!

Umm..sebenarnya.Dah lama sangat,nak tukar nombor telefon.Lama dulu lah.. tetapi disebabkan dahulu.Ina berbisnes,hasrat terpaksa dimatikan...
11:36 AM

Misi Mencari Tilam

Hari sabtu kami,macam biasalah.Mesti akan ootd bersama anak-anak.Hurmm..,dah macam jadi aktiviti wajib dah bagi ina bersama anak-anak.Tehehe...
10:30 PM

Memenuhi Jemputan Open House

Bangun pagi tadi,plan asal harini lain.Nak membaiki mesin basuh.Sebab semalam ternampak pula video tutorial membaik pulih mesin basuh melint...
10:44 AM

Kak AURA?

Kak AURA Blogger Semalam beberapa minit jer nak keluar dari rumah bagi menghadiri majlis kenduri sepupu.Ina dapat panggilan dari nom...
3:04 PM

Open House Pakatan Harapan

Syawal ke 10,kami pergi ke Open House Pakatan Harapan di Balok,Kuantan |  Sebenarnya,dari semalam lagi Mr.Z tu sudah pesan.Katanya,esok in...
4:23 PM

Bingkisan Raya 2018

Haii..,Selamat Hari Raya Aidilfitri 1439H.Korang dah start kerja ke tu? Mesti masih dalam mood raya kann? Huhuhu.Takpelah,korang kerja elo...
10:36 PM

Tips Jimat Raya

Tips Jimat Raya Raya ni serba serbi kena tukar baru kan? Baju raya lah, kasut raya lah, apa lagi? Dari hujung kaki ...
Powered by Blogger.