10:36 AM

Beraya Dan Makcik Bawang

Bawang memang tak dapat dipisahkan dengan makcik makcik atau pakcik.Tidak dinafikan memang spesis begini jenis yang tidak sayangkan mulut.H...
4:23 PM

Bingkisan Raya 2018

Haii..,Selamat Hari Raya Aidilfitri 1439H.Korang dah start kerja ke tu? Mesti masih dalam mood raya kann? Huhuhu.Takpelah,korang kerja elo...
10:36 PM

Tips Jimat Raya

Tips Jimat Raya Raya ni serba serbi kena tukar baru kan? Baju raya lah, kasut raya lah, apa lagi? Dari hujung kaki ...
9:05 PM

1st June 2018,Tiada Lagi GST

Pagi-pagi tadi dah sibuk suruh anak-anak bersiap cepat.Hehehe..Nak pergi beli pampers anak bongsu tu jer.Tapi macam shopping nak beli barang...
Powered by Blogger.