Ahmad Albab Versi MODEN


Rabu, September 20, 2017
Ahmad ALBAB vS Muhammad Arif Furqan

Semenjak Muhammad Arif Furqan dah mula dapat kaki ni.. SA semakin kurus lerr. ehehehehe.
Mana tidaknya, penat berkejaran kesana kemari nak pakaikan pampers,baju,dan suap makan. Sangat mencabar kali ini. Mungkin sebab baby boy kot.Itu la aktif sangat dari  2 orang kakak nya itu (masa kecil).

Berbalik pada tajuk di atas itu. Furqan ni dah jadi begini.. pantang betul dia dengar  orang buka PINTU (tidak kisah la pintu tandas ke, pintu sliding, segala jenis pintu la..) furqan akan meluru kearah pintu tersebut.Haihhh.. tiba tiba SA ni teringat cerita AHMAD ALBAB..hahahaha.. ape punya mak la SA ni kan. Tapi..,furqan ni sama la jugak...kuat meragam.


Okay.. jom flashback scene dari lakonan AR TOMPEL , Serta teraju utama Tan Sri P Ramlee yang memegang watak utama  dalam AHMAD ALBAB(1968)



Ahmad Albab Versi MODEN Ahmad Albab Versi MODEN Reviewed by azlina ina on Rabu, September 20, 2017 Rating: 5

16 ulasan:

  1. haha aira first time tengok scene ni ><

    BalasPadam
  2. Letih la mak dia nk kejar furqan.. Xpa aira ubat kurus ni...hihi

    BalasPadam
  3. alahai suka gak tengok cerita tu hahhahahah...

    BalasPadam
  4. hahahah.. lucu plak baca gelagat furqan ni.
    tapi begitulah kanak-kanak, aktifnya terlebih dan rasa ingin tahu diorang tinggi time usia-usia gini. :D

    BalasPadam
  5. hahha. biasa la tu. perkembangan baru. Ank mek yang lelaki tu pun dah boleh tahan nk pkaikan pampers duk guling2. mencabar btol

    BalasPadam
  6. Comellah anak sis..hihi anak sedara saya pun bila dah dpat kaki memang tak terkejar kami dibuatnya, bukan saja maknya sendiri, mak sedara dengan nenenkya tak terkejar...hihi

    BalasPadam
  7. Citer tu tengok banyak kali pun tak jemu. Comel jer furqan tu..

    BalasPadam
  8. Heheheh cute lah tapi hati-hati kalau budak suka pergi kat pintu ni kadang-kadang kita tak perasan bahaya...

    BalasPadam
  9. hahaha comelnya takboleh dengar bunyi pintu ye😂

    BalasPadam
  10. he's so cute. Yeah sometimes tv got show, so we watched it.

    BalasPadam
  11. alahai ahmad pintu ye!!! siannn dia :) comel je muka tak bersalah tuuuu

    BalasPadam
  12. Hahahha...anak saya pun mcm tu...tunggu ja kita kt pintu kalau kita masuk toilet..xpun dilanggarnya dengan walker dia

    BalasPadam
  13. hahahaaa..memang ada ahmad albab versi alaf baru ni.. mesti masa maknya mengandung suka tgk cite ahmad albab..kan kan kan??

    BalasPadam
  14. apa yang excited dengan pintu tu yunkk!!!

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.