Hadiahkan Bunga serta Bouquet Chocolate Di Flower Chimp

flower chimp, flower chimp SG, Bouquet
Ada tak yang masih tercari-cari hadiah yang mampu mencairkan hati pasangan korang? Ermmm..,apa erk.Mesti keliru kan nak beli apa untuk hadiahkan pasangan korang untuk hari-hari istimewa itu.Huuuhhh! Okay..apa kata korang cuba hadiahkan bunga.Yuppp..,dengan hadiahkan sejambak bunga,mampu mencairkan..meleburkan rasa di hati pasangan korang tu.


Hanya Dengan Bunga!! Mampu meleburkan 1001 rasa“Ucapkan dengan bunga!” Kepesatan industri e-dagang di peringkat global telah memacu perkhidmatan penghantaran bunga dan membolehkan pengguna mencipta kenangan indah bersama insan tersayang. Bayangkan, betapa mudahnya anda boleh memilih jambangan bunga kegemaran anda dan merancang penghantaran semudah di hujung jari sahaja.Hadiahkan Sejambak Bunga kepada Insan Teristimewa bagi pelbagai peristiwa penting


Daripada pilihan jambangan sempena hari lahir hingga ke kiriman bunga sebagai tanda ucapan tahniah, titipan istimewa sempena sambutan Hari Kekasih dan Hari Ibu, Flower Chimp akan memenuhi keperluan bunga-bungaan anda dari harga serendah RM89 sahaja.
Flower chimp, surprise delivery,
Merah menyala jambangan bunga ini.Adeiii! Kan best tu..dapat sejambak macam ni.Ehehehe.Yang tengah marah ke atau merajuk confirm tak jadi nak merajuk ehh.Sweet sangat... 


Flower Chimp, delivery sabah sarawak flower chimp
 Melangkah setapak ke hadapan berbanding pesaing mereka, Flower Chimp menawarkan perkhidmatan penghantaran ke seluruh negara yang meliputi lebih daripada 80 daerah di dalam Malaysia, termasuk di Sabah dan Sarawak. 
Chocolate Bouquet- surprises


Ohhh ya..,selain hadiahkan kepada insan teristimewa dengan sejambak bunga.Korang juga boleh 'surprise' kan pasangan korang tu dengan sejambak coklat.Alahai...romantiknya. Cantik sangat kan? Bukan untuk pasangan jer boleh kasi surprise tau.Untuk sebarang majlis konvokesyen,majlis pelancaran ,melawat orang sakit  mahupun menyambut kelahiran baby boleh jer hadiahkan flower bouquet  dari Flower Chimp ini.


Penghantaran Bunga secara PERCUMA dan sampai ke Lokasi pada hari yang sama


Dengan rangkaian meluas seperti itu, tidak hairanlah perkhidmatan penghantaran bunga dalam talian tersebut menjadi pilihan utama pelanggan yang turut menikmati penjimatan menerusi penghantaran secara percuma ke atas semua tempahan tanpa had perbelanjaan minima. Malah, pelanggan juga boleh menjadualkan penghantaran pada hari yang sama bagi semua tempahan yang dibuat sebelum pukul 1 tengah hari untuk mengejutkan insan tersayang mereka.
“Walaupun kami masih baharu dalam perniagaan penghantaran bunga ini, Flower Chimp telah berkembang hingga menjadi jenama terkemuka dalam industri ini. Dalam tempoh kurang daripada dua tahun, kami telah menjadi pilihan nombor 1 dalam perkhidmatan penghantaran bunga secara dalam talian di Malaysia, Indonesia dan Filipina dengan rekod pertumbuhan lima (5) kali ganda berbanding tahun lepas,” kata Maximilian Lotz, Pengasas Flower Chimp.FLOWER  CHIMP kini mempunyai ramai PelaburBerikutan prestasi memberangsangkan mereka dalam perkhidmatan penghantaran bunga secara dalam talian, Flower Chimp berjaya menambat pelaburan berjumlah RM 6 juta daripada sekumpulan pelabur termasuklah Asia Venture Group (AVG), sebuah syarikat persendirian yang telah menilai potensi besar Flower Chimp menerusi model perniagaan dan strategi pemasaran mereka yang unik.

 Syarikat yang sama turut membuat pelaburan dengan syarikat lain seperti iMoney, Happy Fresh dan iPrice. “Kami mensasarkan untuk mengembangkan rangkaian kami di Singapura menjelang pertengahan bulan Ogos 2018 dan di negara Asia Tenggara yang lain termasuklah Vietnam, Thailand dan Hong Kong pada tahun 2019,” tambah Lotz.


Lotz dan rakan kongsi/Ketua Pegawai Operasi, Niklas Frassa yang mendalami sendiri perniagaan bunga-bungaan berhasrat untuk menggunakan pelaburan yang diterima untuk mengukuhkan operasi mereka di Indonesia dan Filipina, di samping meningkatkan infrastruktur teknikal untuk memanfaatkan pelanggan kami dengan ciri-ciri pintar termasuklah sistem penjejakan secara langsung bagi setiap pesanan. “Dalam masa yang sama, kami menjalankan kajian ke atas pasaran semasa secara berterusan dalam mencari idea untuk produk dan promosi baharu untuk pelanggan kami yang kembali untuk mencari sesuatu yang bersesuaian dengan keperluan mereka,” kata Frassa.


Kata Frassa lagi, “Dengan kuasa pemasaran dalam talian dan media sosial, kami mahu mengukuhkan penjenamaan kami dan menjadi pilihan pertama dalam kalangan pelanggan yang semakin lama semakin bijak mengendalikan perkata berkaitan teknologi. Kami yakin, dalam tempoh dua belas (12) bulan akan datang, dari Suku Keempat (Q4) 2018 hingga ke Suku Keempat (Q4) 2019, Flower Chimp akan berkembang sehingga tiga (3) kali ganda menerusi sumbangan daripada empat pasaran utama iaitu Malaysia, Singapura, Indonesia dan Filipina”. Mengenai Flower Chimp

Flower Chimp telah ditubuhkan oleh dua usahawan dari Jerman, Maximilian Lotz dan Niklas Frassa yang telah lama bertapak di Asia Tenggara. Selepas menghabiskan masa di Belanda yang terkenal sebagai pusat perkembangan bunga-bungaan dunia, mereka mengambil keputusan untuk menceburi bidang perniagaan berkaitan bunga dan meletakkan penanda aras baharu dalam perkhidmatan penghantaran bunga secara dalam talian. 


Dengan mengutamakan kepuasan pelanggan, Flower Chimp telah memenuhi keperluan terhadap bunga berkualiti tinggi pada harga berpatutan yang turut disokong dengan perkhidmatan penghantaran percuma ke seluruh negara. Sejajar dengan peningkatan perniagaan tersebut, mereka terus meningkatkan perkhidmatan dan menjalankan penyelidikan dan pembangunan untuk menawarkan lebih banyak pilihan bunga-bungaan kepada pasaran yang semakin berkembang. 
Buat masa ini, Flower Chimp beroperasi di Malaysia, Indonesia dan Filipina. Dalam masa terdekat, dua usahawan bercita-cita tinggi ini bakal melancarkan platform mereka di Singapura dan negara Asia Tenggara lain. 
gubahan coklat dari flower chimp, hadiah kepada org tersayang
Flower chimp
Bagi korang yang ingin mendapatkan gubahan bunga dan juga gubahan coklat serta mendapatkan pada hari yang sama bolehlah menghubungi mereka ..
Untuk maklumat lanjut tentang Flower Chimp, layari www.flowerchimp.com

Sila hubungi Jabatan Pehubungan Awam  menerusi emel: pr@flowerchimp.com atau telefon bimbit: +6013-886 9948


Laman Sosial Media FLOWER CHIMP :
Flower Chimp di Malaysia


Laman Sesawang: https://www.flowerchimp.com/
Facebook: https://www.facebook.com/FlowerChimpMY/

Instagram: @flowerchimp

Flower Chimp di Indonesia


Laman Sesawang: https://www.flowerchimp.co.id/

Facebook: https://www.facebook.com/FlowerChimpID/

Instagram: @flowerchimp.id

Flower Chimp di Filipina


Laman Sesawang: https://www.flowerchimp.com.ph/

Facebook: https://www.facebook.com/FlowerChimpPH/

Instagram: @flowerchimp.ph

Catat Ulasan

2 Ulasan

Aisya Ismail berkata…
Cantik-cantik bouquet dia.. Nampak mewah. Mesti cair gadis-gadis kalau dapat.
azlina ina berkata…
hehehe..mak mak pon cair niii.