9 Cara Kekal Kurus dan Kempis Perut Selepas Bersalin

Mesti ramai ibu-ibu di luar sana ingin kekal kurus selepas bersalin ni kan? …

Petua yang betul semasa memakai Krim atau Toner Wajah agar lambat munculnya kedutan di bahagian sekitar mata.

"Alahai,umur saya baru berapa tahun. Tetapi bawah mata sudah ada kedutan&…

DIY : Cara WAX bawah lengan hanya di rumah

Bikin Sendiri jer WAX Bawah Lengan nii | Pernah tak korang mencabut bulu roma?…

LANEIGE Skin Refiner sesuai pula dengan Kulit Ina

LANEIGE Skin Refiner Moisture | Sudah hampir sebulan menggunakan Laneige Skin …

5 Tips Penjagaan Rambut bagi Wanita Berhijab/ tanpa hijab Dengan SAFI SHAYLA

Masalah bagi wanita bertudung ialah rambut berbau dan mempunyai kegatalan kulit…

3 Hari menanggung seksa akibat penggunaan salah produk bawah lengan

Punyalah menggelabah bila ketiak jadi menggerutu macam kaktus tajam-tajam.F…

Repeat lagi di Hannan Medispa

Assalamualaikum...    Baru berkesempatan update aktiviti ahad yang lepas…

Rutin Mingguan Kami SUAMI ISTERI

Assalamualaikum.. Hai,dah beberapa hari tak update blog.Rindu pula tau.Heee~ …

Muatkan lagi catatan Tiada hasil carian ditemui