Panduan (E-book ) Mudah Menulis E-book Khairul Hakimin Muhammad Serta Strategi Menjual


Isnin, Oktober 05, 2020



Nak hasilkan e-book ini bukanlah satu perkara yang susah. Sesiapa pun boleh buat. Namun kita perlu tahu teknik dan kaedah yang betul terlebih dulu..Andai tak mahir selok belok penulisan e-book, susahlah kita nak dapat pembeli. Silap haribulan, kalau kita main jual macam tu saja, pembeli kecam kita lagi adalah. Itu tak kena, ini tak betul dan sebagainya.



 

Jangan tunggu lagi, mulai sekarang jom kita pakat belajar teknik menulis E-book dengan membeli “E-book Panduan Mudah Menulis E-book” yang ini.

Khairul Hakimin Muhammad, “content master” serta pakar penulisan e-book akan berkongsi kaedah dan cara beliau bangunkan e-book yang berjaya dijual ribuan unit.

Panduan ini boleh digunakan untuk semua jenis ebook. Sama ada nak buat ebook tips, kaedah atau penceritaan, atau ilmiah, semuanya boleh. Ia adalah Teknik mudah dan boleh jadi power!


Antara topik-topik yang dikupas dalam panduan Mudah Menulis E-BOOK ialah:


1. Memilih topik yang betul. Silap pilih topik, orang tak beli woih!


2. Cara menyusun isi.


3. Platform.


4. Kaedah siapkan e-book dalam tempoh 3 jam! Terus boleh jual.


5. Bagaimana nak pastikan e-book tersebut boleh dijual atau tidak.


Belajar dengan modal cuma RM179, dah terbit e-book sendiri nanti boleh jana sales puluh ribu guys. Beli disini sekarang! Beli cepat sebelum harga kembali kepada RM299.

 

Setiap pembelian Panduan Mudah Menulis E-book karya Khairul Hakimin Muhammad (KHM), anda juga akan di ajarkan bagaimana strategi menjual ebook dengan betul.



Beli sekarang > (https://bit.ly/2GrKyvI)

 

Panduan (E-book ) Mudah Menulis E-book Khairul Hakimin Muhammad Serta Strategi Menjual Panduan (E-book ) Mudah Menulis  E-book Khairul Hakimin Muhammad Serta Strategi Menjual Reviewed by azlina ina on Isnin, Oktober 05, 2020 Rating: 5

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.