TIPS untuk mulakan Kempen Di NARRATRS


10:19 PG
hai.. assalamualaikum.Hari ini  nak kongsikan kepada korang semua. Mana yang nak buat duit secara online (tanpa jual barangan).. bolehlah mencuba ini ya.Iaitu melalui platform NARRATRS ni pula. Info penerangan boleh baca di SINI  


Okay, berbalik tajuk entri  diatas itu, ina ingin ajarkan bagaimana ingin memulakan untuk langkah PERTAMA selepas SIGN UP  



Cara SIGN UP PLATFORM NARRATRS


Sila ikuti gambar yang di sediakan 




narratrs,platform narratrs,cara mohon narratrs,campaign bersama influencer,Influencer
langkah pertama narratrs


LANGKAH PERTAMA 


Pergi ke laman web : NARRATRS 
Klik : Log In  


LANGKAH KEDUA 



SILA PILIH (korang nak login di akaun facebook atau Instagram )
Jika instagram.. Klik INSTAGRAM 


KLIK : Campaign (Untuk lihat,kempen terbaru )
**macam SA sudah ada 3.. bagi beginner.. mungkin ada 2 sahaja.

Sial klik : Create content 




Isikan details yang diperlukan





Isikan keterangan mengenai apa yang ingin kita sampaikan mengenai gambar yang di upload


klik SUBMIT


***tunggu email daripada pihak narratrs. Jika content korang approved.. TAHNIAH! sudah boleh Post di Instagram / facebook. 

Jika reject, Sila cuba lagi dan lagi.

Macam ina .. alhamdulillah. Sekarang tengah berjalan kempen terbaru.. nanti SA ceritakan ya..

BAYRAN KOMISYEN? selepas tamat kempen, pihak narratrs akan kreditkan ke dalam akaun narratrs kita. Harap bersabarlahhh.

Sambil sambil itu, buatlah job lain yaaa..

selain dari narratrs ni, SA juga join SUSHIVID.. dAH daftar ke belum tuuuu?
Jika belum...Mehh DAFTAR guna Referral SA nii.. nanti akan dikreditkan USD6 ke akaun korang.Sementara masih VALID

Okay?? nanti SA akan share pula tentang SUSHIVID..step by step yaa



38 ulasan:

  1. Balasan
    1. memang menarik.antara salah satu side income tanpa melaui blog

      Padam
  2. sushivid je skang ni. belum cuba narrats. thanks for the info :)

    BalasPadam
  3. Sushivid ada dah.. Narat tu nanti ekin join tq ina bagitaw ya..

    BalasPadam
  4. wahh..menariknya!boleh buat jgk nanti ni!

    BalasPadam
  5. Menarik jugak nie..bleh la join nanti..

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah... paling best apabila pihak narrtars hantar email.inform dah lulus...waaaaa... feel dia tuuu

      Padam
  6. this is good read, 1st time to know about this.

    BalasPadam
  7. dah daftar tapi tak join mana-mana lagi

    BalasPadam
  8. Best kan narrats. saya pun dah join. Hehe

    BalasPadam
  9. Akak blom join lagi...nanti akak skodeng eh

    BalasPadam
  10. Narrats ini untuk influence juga ker atau blogger sahaja..

    BalasPadam
    Balasan
    1. influencer.. takde blog pun boleh.. syarat minima MESTI mempunyai acc facebook @ instagram. join cepat!

      Padam
  11. Dah lama daftar, tapi xbuat pun kempen dengan mereka lagi...

    BalasPadam
  12. I want to register too. Hope able to make more income after this.

    BalasPadam
  13. Kadang2 tu daftar macam-macam tapi sampai tak terkejar pula masa nak check semula. Boleh la cuba kat sini pula. Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama lah..pun daftar macam2. narrats lg mudah

      Padam
  14. wah...bolehlah cuba narrat ni nanti

    BalasPadam
  15. ohh ada yang lagi baru? menarik ni..boleh godek godek bila free nnti.. thanks for the sharing.

    BalasPadam
  16. Macam2 platform boleh buat duit rupanya. Tq sharing

    BalasPadam
  17. dah lama daftar tapi masih tunggu dipanggil je hehe

    BalasPadam
  18. Thanx for the info..
    Nnt nk try godek2 narats ni

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.