ZALORA > DISKAUN sehingga 60%


Rabu, Oktober 04, 2017


hai.. selamat hari rabu.. kepada  semua kaki shopping online.Ini lah masanya untuk korang shopping di ZALORA.. 
ZALORA itu apa? okaylah, macam SA, agak ketinggalan la jugak.Dalam fikiran, asyik duk terfikir aje.Zalora ni jual baju aja ke.. ermm..tidak minat lah..Tapi bila sekali SA buka website ZALORA
 nak terjojol biji mata.Ehehehe.. mana tidaknya ni, semua ada jual dalam ni tau. Barangan Lelaki , wanita, Alatan mekap,baju kurung, kasut ,handbag dan pelbagai.Dan Juga pelbagi brand ada disini antaranya SKII, MAYBELINE,LANEIGE,NAELOFAR HIJAB,JUBAH SUOQ,GUCCI,rekaan baju dari RIZALMAN,VINCCI, dan macam macam lagi lahh.

tudung naelofa




SA tengok kasut sukan ni terus nak beli tau..ehehehe..mungkin sebab KOREA design kot,terus jatuh CINTA.Dari harga asal RM 229.90 Diskaun jadi RM 89 jer tauu.. Mana kaki jogging, yang aktif bersukan tu, boleh la grab 1 ni.Eheheeh... 




jam tangan jpg


Jam tangan pun ada jual di ZALORA ni tau.. jam tangan lelaki dan wanita.Kat atas ni RM 65.00






Okay.. bagi korang nak dapatkan baju,tshirt,jeans,jam tangan,kasut,purse ,wallet ,handbag,skincare dan barangan lelaki.Terus mendaftar sebagai ahli ZALORA bagi mendapatkan potongan harga dan Promosi terkini daripada ZALORA. Daftar sebagai MEMBER ZALORA 


Cepat cepat daftar untuk GRAB harga diskaun di ZALORA
website:  ZALORA 

ZALORA > DISKAUN sehingga 60% ZALORA > DISKAUN sehingga 60% Reviewed by azlina ina on Rabu, Oktober 04, 2017 Rating: 5

4 ulasan:

  1. banyaknya promosi, ada duit semua jalan... hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul dah.. hihihi. Jadi kita kena mencari la.eheheh

      Padam
  2. aira pun suka usyar sini.. usyar je sebab duit macam tak mengizinkan haha

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.