Instagram: sang_aura
Nampak tak.. Jumlah following ina terlalu banyak dari followers.. ada yang cakap, nampak seperti tak profesional bila following kita ramai dari followers
Ehh,sebelum itu ina bagitau lahh, Unfollowers ni bukan robot tau..Bukan kita nak kejar FOLLOWERS ramai,no no no. Dah salah faham itu. Teruskan pembacaan korang ya..


Mesti korang pening kan jika akaun instagram korang tu, followers (pengikut ) semakin hari semakin berkurangan.Begitu juga ina ni.Heheheheh... Bila la nak mencecah ke 5k followers..hukhukhuk.. Sadis betul la kan?  Nak kumpul followers makan tahun ni.. nampak sangat kan tak famous di Instagram.Hmmm,tapi jangan salah anggap pula ye.. ina tak giler glamour pun. kalau korang nak tau, Instagram pun amat penting sebenarnya bagi influencer yang nak cari makan di Platform instagram..atau orang yang ingin mengikuti perkembangan semasa si polan .Dan engagement pun dikira..selain jumlah followers itu.Eh,,apa ni melalut ni? Tersasar jauh di lautan biru ni,takde kena mengena dengan entri kali ini.


Okay korang.. sebelum korang nak delete following tu.Make sure korang jangan sembarangan main delete aje ya following itu..Sian dia tau, entah entah orang yang korang unfollow tu, dia follow korang. sia sia aje lahh followers aktif . Pastikan korang Install apps "Unfollowers" dahulu.

Download apps Unfollowers di Instagramapps unfollow di instagram
Nampak tak kemain ramai yang Unfollow ina tau.. 4633 jumlah yang tidak mengikuti ina tau.Sebaliknya ina follow aje dorang, selalu LIKE dan Komen.Hukhukhukhuk... Kecil hati tau.Jadinya, terpaksalah ina unfollow mereka ini. Sebab Instagram pun ada SIFIR dia.. ehehehe. Awak FOLLOW saya..saya FOLLOW awak.Awak LIKE posting saya 10, saya LIKE posting awak 10 (tapi janganlah sampai macam ni.., Saya LIKE posting awak 10,awak LIKE posting saya 2 3 posting aje..hukhukhukhukhuk..sedihh tau). Ini bukan dengki ke apa tau.Ini namanya WIN WIN SITUATION..!


Step seterusnya sila pergi " Dont Follow Back" .. klik samada korang Unfollow dari bawah dahulu atau dari atas. Sepanjang pengamatan ina lahh, Kita tak boleh Unfollow secara banyak banyak.. (Instagram pun ada detect jika unfollowing tak sah..trrlalu ramai sangat unfollowing pada satu masa) Ina biasa lakukan sebanyak 60 unfollow (3kali unfollow) pada satu satu masa. Selepas itu, lebih kurang sejam , baru sambung lagi aktiviti Unfollow.


Macam itulah ke seterusnya.. now,ina gigih mencari followers yang aktif sahaja.