Assalamualaikum..Bersemangat bila dapat komen di Youtube apabila ada yang mula request untuk tutorial berkenaan massage ni.Ahaks!

  Subscriber pun,berapa lah kerat sangat.Tetapi bila ada yang request tu,terus rasa semangat.Nak buat lagi dan lagi.

  Sebenarnya,di youtube channel jarang sangat update.Buat suka-suka ikut mood jer.Pelbagai tutorial pun ada kat channel youtube tu.Youtube channel,tutorial massage di Youtube,
komen di video massage   Channel Youtube
Alhamdulillah,memang terharu sangat bila ada yang view setiap tutorial massage ni.Excited sangat..


 Okay,selepas ini.Nak kena utamakan buat video atas permintaan orang je dulu.Selepas itu,baru lah nak update tutorial yang dah lama peram.Kebiasaannya,tutorial video ni akan di update (youtube) selepas platform blog updated.Heee~ korang faham kan? Hahaha,terbalik pula bercakap ni.TRIPOD PATAH Akan diusahakan juga,cari tripod lain.Agaknya sudah lama tak gunakan.Iyerlah,tripod ni pun digunakan semasa ada job yang memerlukan video bagi product review jer.Jika hanya sekadar snap photo,memang tersimpan rapi lah tripod ni tau.

 Dulu beli RM 79..huuu.Ni patah pula,adeiiii. Nak beli tripod yang kecil,risau jatuh gedebuk pula kamera mirrorless kang.
Apepun,korang yang nak tengok tutorial massage seperti face massage dan kesihatan.Bolehlah tengok kat youtube channel Ina ni : https://www.youtube.com/channel/UCVb1Kre4X_3KLdID_4LiG3w?view_as=subscriber