Dah boleh Tarik Nafas Bila Adsense dan Template Blog dah kemas


11:20 AM


Alhamdulillah, syukur tak terhingga apabila blog dah kemas dan adsense pun ada perubahan. Ikutkan dah give up sebenarnya.


Terdetik di hati,nak scroll facebook.Nak baca-baca status kawan-kawan di laman sosial. Tup-tup terjumpa status dari blogger Hasrul Hassan. Ehh, namanya dah ditukar.Bukan lagi Hasrul Hassan tetapi dengan menggunakan nama baru beliau iaitu Abdullah Habib. Adeiii, puas nak ingat nama ni tau. Agak sukar disitu nak mengingat sebab beliau sudah sinonim dengan nama Hasrul Hassan.


Servis Blog dan adsense


Dan haritu, Ina ternampak posting beliau menawarkan servis setting adsense dan jual template blog. Lantas, Ina segera whatsapp beliau bagitau apa masalah blog Ina ni haa.


Dalam hati tak fikirkan langsung berapa cas yang dikenakan. Sebab point utama nak settle masalah blog sahaja. Dahulu blog Ina ni nampak serabut. Pembaca pun boleh boring bila masuk di blog Ina ni tau. Tetapi selepas menggunakan khidmat Sifu SEO Hasrul Hassan. Blog Ina bertambah meriah.Alhamdulillah..


Feedback Selepas Menggunakan Sentuhan Hasrul Hassan


Berbeza sangat perubahan pada blog Ina ni. Hanya menggunakan template biasa,cuma dikemaskan  sahaja. Dan adsense pun semakin meriah. Kalau dulu, template tak responsive untuk paparan mobile. Sekarang dah settle semua.

Korang ada masalah blog, cepat-cepatlah cari blogger Abdullah Habib (Hasrul Hassan) . Labur sedikit wang tu demi blog. Tak rugi pun.. banyak manfaat adalah. Cas pun tak mahal.





RPM adsense, adsense meningkat, earning adsense
Adsense




Okay, ramai yang salah faham akan status ini. Sebenarnya Ina kekalkan template yang lama dibeli pada tahun 2018 jika tak silap. Dan minta sifu HH ni kemaskan sahaja blog.Sebab haritu blog ni carca merba. Macam-macam coding tampal dalam script.Makanya, effect kepada adsense. Iklan adsense tak muncul di paparan mobile. 



Rugi tak guna servis HH awal-awal.kalau tau, mesti dah boleh cashout dah adsense ni.Ahaks!

11 comments:

  1. Tahniah.. seronok bila dah tukar template baru kan,, rasa semangat je nak menulis.. apatah lagi apabila adsense pun meningkat .. All the best in everthing you do.. Keep on blogging ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih. Sebenarnya, ni template dah lama guna. Cuma minta sifu HH kemaskan aje.

      Delete
  2. Replies
    1. alhamdulillah.. terima kasih. Moga berbalik juga pada warisan petani.

      Delete
  3. wow..tahniah ina..moga dapat cashout thn ni..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aamiin yra.Terima kasih. Harap begitulah, moga tahun ni juga dapat cashout.

      Delete
  4. Wow .. cpc tinggi tu .. syabas .. tahniah ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah.. Ehehe. Seronok guna khidmat tuan

      Delete
  5. Salam singgah cntik blog ina.. ummi masih baru dalam blogging.. xsangka boleh upah org utk deco blog kita ya ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh,ehehe. Pastikan cari yang betul-betul boleh buat

      Delete

Powered by Blogger.