Bengkel Kereta Continental di Kuantan | Global Automotive Service Sg.Soi

Bengkel Kereta Continental di Kuantan : Global Automotive Services |  Rupanya ada bengkel kereta di Kuantan yang menawarkan servis membaik pulih kenderaan Continental. Specialist dalam membaik pulih kereta continental mahupun asia car. 

Sebelum ini saya fikirkan jika ingin membaik pulih kereta continental begitu, WAJIB ke pusat servis pengeluar kereta tersebut. Tapi salah sangkaan saya. Di Global Automotive Service juga boleh baik pulih kereta anda.Global Automotive Service Sg.Soi KuantanSebuah bengkel yang terletak di Kuantan iaitu lokasi tepatnya di Sungai Soi. Bengkel ini dimiliki oleh anak muda bernama Saufan Osman. Anak muda yang berasal dari Kelantan. Diusahakan juga bersama isteri tercinta.Berpengalaman di dalam industri automotif melebihi 11 tahun.  


Service di Global Automotive Service
Global Automotive Service juga dikenali sebagai global Sungai soi. Bengkel ini menjadi pilihan ramai kerana mempunyai kepakaran dalam membaik pulih kereta continental seperti BMW, Jaguar, Ferrari, Mercedes dan kereta import lain. Juga membaik pulih kereta tempatan.BENGKEL KERETA CONTINENTAL DI KUANTAN, Sungai Soi Bengkel
Jenis Servis di GLOBAL AUTOMOTIVE SERVICE.. Menyediakan tukar nama siap puspakom insurans + roadtax
Renew roadtax dan insurans

1. Baik pulih dan servis kenderaan.
2. Mengecat.
3. Diagnosis / komputer / Cooding program.
4. Wiring.
5. Servis Aircond kereta.
6. Menjual sparepart baru atau second.
7. Carwash.
8. Towing
9. Servis ambil dan hantar kenderaan ke rumah Customer.
10. Menjual battery.
11. Repair gearbox manual dan automatik.

overhaul engine honda civicFB
Top OverhaulMESIN PRESS BEARING
mesin press bearing. Kerja-kerja membuka bearing lama terus dilakukan dari bengkel  Global Automotive Service 

Wheel speed sensor problem
Wheel speed sensor problem
Bagi kenderaan Kerajaan, Global Automotive Service juga mengalukan kedatangan mana-mana badan kerajaan datang servis disini.tender bagi kenderaan kerajaan di bengkel Sg.soi KuantanService Aircond  di Global Automotive Service  Kuantan


aircond sejuk setelah mendapatkan servis di GLOBAL AUTOMOTIVE SERVICE SG.SOI
Tahap sejuk beku sudah selepas mendapatkan service aircond di Global Automotive Service Sg.Soitestimoni pelanggan yang datang ke bengkel Global Automotive Service
Pelanggan yang mendapatkan servis di Global Automotive Service sangat berpuashati dengan kadar upah diberikan


KERETA BRAKEDOWN SEKITAR KUANTANJika kenderaan anda brakedown di sekitar kuantan, jangan risau. Kerana bengkel Global Automotive Service turut menyediakan perkhidmatan towing sekitar Kuantan. Kereta anda akan di towing dari lokasi dan masuk terus ke bengkel Global Automotive Service. 


Yang pasti, anda kena simpan nombor owner bengkel ini 013-9007207 En. Saufan. 24 jam akan di jawab. Global akan berikan servis terbaik  untuk anda. 


towing kereta kuantan
TOWING KERETA DARI TAMAN TAS KE BENGKEL GLOBAL AUTOMOTIVE SERVICE 


MERAIKAN STAFF GLOBAL AUTOMOTIVE SERVICE SG.SOI 


Tanpa mereka, tiada lah bengkel kami yang ala-ala pusat servis kereta. Tiada Global Automotive Service seperti sekarang. Kata owner bengkel Global Automotive Service . Mereka ini lah yang menjadi tulang belakang kami. Jadi, mengapa tidak kami raikan kesemua staff kami. 


STAFF DI GLOBAL AUTOMOTIVE SERVICE SG SOI
Owner dan kesemua staff Global Automotive Service adalah bumiputrameraikan staf memberi reward kepada merekaBaiklah, jika anda berada di sekitar Kuantan atau ingin mencari servis kereta near me. Boleh datang ke bengkel untuk  membaiki servis engine, service aircond bagi kereta continental dan juga asian car. Boleh lah segera ke bengkel Global Automotive Service Sg.Soi bagi mendapatkan servis berkala.  Mereka turut sediakan servis terbaik, iaitu service renew roadtax, dan menukar nama di PUSPAKOM dan insurans. 


Untuk Info lanjut dan hebahan terkini sila follow page berikut :


Hubungi  :   0139007207 


Catat Ulasan

1 Ulasan

Cik Nor berkata…
good info ina..:)