Kacang Bantu Idea Menulis


Khamis, November 12, 2020

KACANG BANTU SAYA HASILKAN IDEA UNTUK PENULISAN |  Sejak akhir-akhir ini, saya suka makan kacang. Jadi ketagih mungkin. Saya tukarkan makanan ringan kepada kacang bagi kudapan anak-anak juga. Bagi saya, ia mudahkan saya secara tak langsung. Kacang ni lah bantu saya mencari idea dalam penulisan.

 

Kacang yang saya maksudkan itu adalah, kacang WANYS Snacks. Wow kan? Saya dengar nama jer pun dah rasa teruja untuk mencuba. Hahaha.. teruk melampau saya ni. 

 

 

kacang wanys snacks

 

 

Ada satu hari, saya terfikir nak makan apa ni semasa sedang mencari idea untuk menulis. Sebab saya adalah seorang yang suka mengunyah ketika mencari idea untuk content client. Hihihi.. Takkan lah saya nak makan Mee Goreng kot depan komputer. Kang, tak siaplah kerja-kerja menulis content client. Sebab perut dah kenyang, kerja tak jalan. Tarik bantal lah pula kisahnya.  


Nampak jer kawan yang jual kacang Wany Snacks dalam facebook. Terus saya beli. Masa tu kan, saya beli banyak. Sebab saya ni hantu mengunyah. Hahaha. Belum termasuk anak-anak dan suami yang juga kaki makan. Saya faham rakyat ( keluarga saya ramai : anak-anak 3 orang yang kuat makan ) 1 kotak besar saya borong. "Kenduri" anak-anak saya ni bila tahu saya belikan 1 kotak kacang wanys.

 

Antara perasa pilihan KACANG WANYS SNACKS :

 

1. Kacang LICIN: LICIN kulitnya, anak-anak paling suka.

2. Kacang RANGUP : Sedap juga yang ini.

3.Kacang SEDAP : Kacang sedap amat, berulang makan.

4. Kacang SPICY : Bagi yang sukakan pedas.


aneka kacang wanys snacks
kacang di mana-mana saja makan


testimoni kuah kacang wanys snacks


kacang wanys
BUKA, MASAK DAN HIDANG. Mudah je penyediaannya.. sedap!




                   Packaging Kacang WANY SNACKS :


2 pilihan iaitu Regular dan Jumbo.


PackAGing Regular iaitu 240 gram , 300 gram.
JUMBO : 380 gram dan 450 gram

 

 

packaging kacang wanys
pek kacang Wanys terdapat dalam 2 saiz iaitu 240gm dan Jumbo 380gm

 

AGEN SAH KACANG WANYS SNACK NEGERI SEMBILAN



Sue (Paroi/Sikamat) www.wasap.my/60176552648/NAKKACANG

Wan Saleha(Ampangan/Jiboi) www.wasap.my/60192558175/NAKKACANG

Ana(Johol/Tampin/Kuala Pilah)  www.wasap.my/60178730595/NAKKACANG

Sellam(Taman Tuanku Jaafar/Senawang) www.wasap.my/601131520187
NAKKACANG

Lyn(Temiang/Seremban) www.wasap.my/601111909927
NAKKACANG


Youtube : Kacang Wanys 

 



JANGAN SEKSA LAGI PERUT ANAK-ANAK DENGAN MAKANAN TIDAK SIHAT!

 
Betul, kebelakangan ini ramai mak-mak gen Y memberi makanan ringan kepada anak mereka.
 
Katanya st0k untuk anak kunyah-kunyah.
 
Tahukah anda, bila kerap memakan makanan tidak mengandungi sumber yang baik boleh mengakibatkan terbantut IQ.
 
SEBAB MENGAPA KACANG DIGILAI OLEH ANAK-ANAK
 
✅ Boleh menyebabkan ketagihan mengunyah. Buktinya berbotol dah beli kacang wanys ni. Asyik repeat.
✅ Kerangupan melampau.
✅ Bukan sekadar kacang, menjadi kegilaan anak-anak juga.
✅Terdapat variasi kacang : kacang Licin, Kacang Rangup, Kacang Sedap, dan Kacang Spicy
✅ Mempunyai 2 packaging iaitu Regular dan Jumbo.
✅ PackAGing Regular iaitu 240 gram , 300 gram.
✅JUMBO : 380 gram dan 450 gram
Info : Kekacang mengandungi tenaga karbohidrat kompleks yang menjadi glukosa berfungsi sebagai sumber tenaga untuk otak.
Dah, jangan seksa lagi perut anak-anak tu. Belanja mereka dengan Kacang Wanys
 
 
LAWATI SOCIAL MEDIA :
 

Kacang Bantu Idea Menulis Kacang Bantu Idea Menulis Reviewed by azlina ina on Khamis, November 12, 2020 Rating: 5

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.