Keseronokan Hainan - Wuling Mountain telah bersinar di Malaysia

Sila datang ke Pelancongan Hainan , cakerawala mekar, angin kelapa dan sajak laut, bunga dan buah -buahan dari empat musim tidak akan dikalahkan." Jam 6 petang pada 19 Mac, prestasi rap "Hainan disco" ceria Melancarkan ke Malaysia, Malaysia, Malaysia Erbaowei Plaza, berlepas dari Hainan · "Kuda" -China Hainan Pelancongan dan Jalan Budaya menunjukkan dibuka, menyampaikan jemputan bersemangat Hainan.

 

 

 pelancongan hainan

 

Hainan dan Malaysia adalah pulau-pulau tropika, dengan geografi yang sama dan mempunyai banyak pelancongan dan sumber kebudayaan yang serupa. Roadshow ini adalah peluang untuk memulakan semula penuh dasar visa kemasukan Hainan, mengambil pemulihan laluan sebagai pautan, dan mengambil jumlah sumber pelancongan "hutan hujan tropika" sebagai titik permulaan. Untuk bentuk aktiviti, tunjukkan Konsep budaya pelancongan Hainan 'Harmoni dengan Alam' dan arah pembangunan pelancongan hijau.

 

Wuzhishan City, di kawasan penting hutan hujan tropika di Hainan, selalu menjadi bahagian penting dalam pelancongan hutan hujan tropika Hainan. Pada petang 19 Mac, Cik Zhang Qionghua, pengarah Biro Perjalanan dan Kebudayaan Wuzhishan City, Wilayah Hainan, bagi pihak bapa dan rakan -rakan Fishi Gunung, untuk memperkenalkan gunung dan sungai yang indah kepada rakyat Malaysia secara terperinci , dan mempromosikan Taman Negara Hutan Hujan Tropika, berkat pelancongan pertanian di luar bandar Fumei, empat musim sepatutnya sesuai. Gunung Lima -Finger Green, Golden Five -finger Mountain, dan Yuese Wuxi Mountain yang dicipta oleh Jukang Yangyang Paradise sepenuhnya menunjukkan pertunjukan sepenuhnya Landskap Wuzhishan yang indah.

 

Di lokasi acara, "Hainan menjemput anda untuk makan ayam" Kawasan Makanan Tema Nasi Hainan, Kawasan Pameran Komoditi Pelancongan Hainan, Kawasan Pameran Warisan Afrika Hainan, Propaganda Produk Laluan Pelancongan Hainan dan Kandungan Kawasan Konsultasi, dengan budaya makanan dan teh khas Wuzhishan, dan produk yang sangat baik dan produk budaya dan kreatif Wuzhishan.

 

Promosi di  pameran-pameran fizikal yang sangat menanamkan gunung lima di Malaysia. Sekitar Revolusi Qiongya, Gunung Lima -Finger Merah, Warna Lima -Finger Mountain, dan Pergunungan Lima -Finger Utama yang Dibuat oleh Revolusi Qiongya, tanah air rohani budaya Li Miao, yang menunjukkan bayang -bayang taman negara lama menunjukkan kemanusiaan Wuzhishan sepenuhnya. Antaranya, Li Jin, Rotan, Ukiran Kelapa dan lain -lain bukan Heritage dari Wuzhishan juga disayangi oleh penduduk tempatan. Kuala Lumpur Citizen Zheng Weifeng berkata: "Kerang kelapa juga boleh membuat kraf yang indah, yang sangat terkejut."

 

Dilaporkan bahawa Piagam Penerbangan Langsung Kuala Lumpur - Haikou akan disambung semula pada 8 April 2023. Terdapat dua penerbangan mingguan, dan Malaysia Airlines akan dilakukan. Ini akan menjadi penerbangan langsung pertama dari Hainan ke Malaysia sejak Januari 2020. penerbangan. Ambil ini sebagai peluang. Di tempat pertunjukan pelancongan dan kebudayaan Hainan. Turut menyediakan warga Nilai Nilai Anugerah ke Kuala Lumpur: "Kuala Lumpur-Haanda" tiket udara percuma. Zhang Jiexin, pengarah Pusat Kebudayaan Cina Kuala Lumpur, menghadiri acara itu dan menyampaikan tiket bertuah "Kuala Lumpur-Hainan" untuk Chen Lingling, seorang pelancong bertuah dari Malaysia.

 

Bermula dari 15 Mac, Hainan telah menyambung semula polisi bebas visa untuk masuk ke 59 negara, dan rakyat Malaysia boleh pergi ke Hainan tanpa visa. Hainan Menarik·Berlepas menaiki "kuda" - kejayaan mendarat jerayawara budaya pelancongan Hainan China menunjukkan bahawa dalam masa terdekat, mengalu-alukan sekumpulan pelancong jauh dari Malaysia. Sekitar tema hutan hujan tropika, Wuzhishan Promosi istimewa wakil membuatkan penonton di Malaysia merinduinya, dan landskap indah Gunung Wuzhi bersinar dengan cemerlang di Malaysia.

Catat Ulasan

0 Ulasan