BREADMAKER - TESCO

Assalamualaikum..selamat malam semua.Ada Yang dah tidur ke? Heeeeeheh..tanya pulak soalan tak logik erkk.ekekekeke..sila abaikan okay..

Tudiaaa...tajuk..,cam best Je kan? Hikhiks~~ GADGET okay!! Ini gadget bukanlah henfon ke tablet ka. Nie gadget 'Mak Mak' okay.. diulangi. Mak punya gadget.. hahahahahaha(panjang lebar suka nya yerrrr.. ) dapatlah merasa hasil bonus shaklee dengan reward nie.. lama dah aim sebenarnya.


Gadget nie nama dia Bread maker..ala,Nak buat roti tuuu. Urmm..,sebelum nie aii uli pakai kudrat 4 kerat jee..(tangan). Kalo pakai bread maker ni,roti korang sah sah boleh gebu gebas.. tak payah susah dah duk mengguli doh.. hanya campak campak bahan Je..pastu biarkan bread maker ni buat Kerja.terus jadi roti Sebuku.. macam roti gardenia tuuu.

Apa yang best nyeee,bread maker ni boleh jugak setting untuk jem.. jem roti.. jem stroberi ke,jem anggur ke.Haaaa... tu la aii menggila Nak beli.

cara penggunaan breadmaker ada disertakan sekali didalam manual book
Ut



Reaksi Suami


Petang tadi.. Cik hubby la p ambil kat skyNet barang nie. Actually,aii beli kat LAzAda aje.. Murah pon Murah.Bawah RM 200 Je pun.Okay,berbalik reaksi Cik hubby selepas ambil bread maker nie..

 Hubby: berapa beli Benda nie?

 Aii : tak mahal bang.. (dalam hati.. kot dapat claim dengan Cik hubby kan..) err.. RM 200 bang.

 Hubby: Ohhh.. sambil jeling jeling (dalam hati kata,ohhh..banyak betul duit Bini aku nihh ehh. Sebab dah 2x hubby tanya.. malam nie dia tanya sekali lagi.. sangkaan hubby,macam barang 5 RM 600..sebab besar)

Aii: sebab abang kan suka beli roti hari hari..baik Ayang belikan aje mesin ni.. Jem roti pon boleh buat tau.


Hubby: (muka macam seronok..bila dihargai... wah wah)  sambil senyum senyum.


Ecececeh..skill bodek ke hape ni..

 *beli Yang Murah Je dulu, kalo dah expert..aii Nak beli brand Panasonic la pulak.

12 Fungsi breadmaker





















Masa barang ni sampai...menggunakan khidmat kurier






7 comments:

  1. nanti review buat roti ya.. nak kena cari gak satu ni hahhahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehehehe...sekarang uli pakai tangan aje..

      Delete
  2. nanti dah buat roti share resepi tau hehe mana tau tergoda nak beli hihi
    follow sini

    - https://shafyqahazahar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Rumah saya ada breadmaker ,tp yg Noxxa punya. Senang bila ada ni, tak lenguh tangan uli doh roti, haha.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.