Pore Purifying Serum Cleanser | Mengecilkan Liang Pori,Membersih wajah serta mengekalkan PH kulit


10:26 AM



Bila usia semakin meningkat, segala benda lah yang terjadi kepada kulit wajah kita.Tapi sekarang,Ina nak sentuh berkenaan masalah Pore sahaja.

Ina pun perasan,makin hari.Kulit wajah makin membesar pula liang pori ni tau.Sedih weiii.Hahhh! Sesuai sangat lah, pencuci muka ni iaitu Pore Purifying Serum Cleanser.Tepat betul bila ia muncul dalam kehidupan ina sekarang.


 Masalah kulit Ina bila dilihat dari jauh,takde lah nampak bermasalah sangat pun.Yang ada tompok hitam pada wajah,sweet gitu.Hahaha.. kiranya dah jadi pemanis wajah lah kan? Ahaks.Okay,yang ni kita skip dahulu. 

 Point yang penting sekarang adalah,kulit wajah Ina semakin hari..semakin banyak pula liang pori wajah ni terbuka.Mula-mula tu kan,bila dapat tahu.Rasa nak meraung.Iyerlah,dulu fikir.orang kulit putih jer ada masalah liang pori terbuka ni.Tetapi..ahh.. memang salah mitos ina sendiri ni. Kulit sawo matang pun ada juga masalah liang pori wajah terbuka ni yee.Macam Ina... angka 3 dah pun,maka macam-macam lah.


 Sebab terjadi liang pori wajah terbuka


*Terdedah kepada matahari secara berlebihan

* Merokok

* Penuaan

* Genetik

* Mengamalkan diet yang tidak sihat dan pengambilan gula berlebihan

* Perubahan hormon akibat menopaus dan semasa hamil




Pore Purifying Serum Cleanser




pencuci muka untuk wanita 20 tahun keatas,pencuci muka kecilkan liang pori,Pori terbuka,cleanser for pores



Tadaaa! Ini dia Pore Purifying Serum Cleanser. Ia bukan sebarang pencuci muka tau.



  1. Pembersih  dengan formula serum
  2. Menghilangkan solekan, kotoran dan minyak tanpa mengeringkan kulit 
  3.  Mengimbangi tahap pH kulit untuk memastikan ia tetap sihat.


Cara Gunakan Pore Purifying Serum Cleanser


Titiskan Pore Purifying Serum Cleanser ni di telapak tangan,dan gosokkan secara perlahan-lahan ke muka selama 5-10 saat.

Bilaskan dengan air yang bersih



Bahan utama dalam Pore Purifying Serum Cleanser




Ekstrak daun pudina 

Menyejukkan kulit dan melegakan kerengsaan.


Minyak benih Jojoba 

 Melembapkan kulit yang kering tanpa merasakan berat.


Ekstrak daun pohon teh
 

Mempunyai sifat antibakteria yang membersihkan kulit.



pencuci muka bagi liang pori terbuka,pencuci muka mengecilkan pori



FAKTA mengenai Pore Purifying Serum Cleanser


Mengimbangi PH Kulit kepada 5.5-6.5 bagi memastikan kulit yang sihat.

Membersihkan kulit muka dari sisa mekap secara mendalam tanpa menyebabkan sebarang iritasi kulit.

Kelembapan berganda dengan formula digunakan didalam Pore Purifying Serum Cleanser.

Ekstrak pudina membantu  membuang kulit mati secara lembut tanpa penggelupasan,masalah liang pori serta mengenyalkan kulit.





Bertindak Membersihkan Pori Wajah dengan EKSTRAK PUDINA dengan 3IN1 Pore Purifying Serum Cleanser



Memberikan efek sejuk serta menenangkan kulit.

Bersifat anti-bakteria bagi bagi memastikan kulit sihat dari keradangan kulit dan jerawat.


Membuang kulit mati dengan berkesan serta membantu juga dalam mengecilkan liang pori.




Membuang kotoran dengan Minyak Berasaskan Tumbuhan



Minyak jojoba bertindak dalam menanggalkan kotoran di muka dengan membersihkan masalah pori.



Sesuai digunakan bagi mereka :


Kulit yang sensitif terhadap bahan berminyak didalam penjagaan kulit.



Kulit yang sensitif memerlukan pembersihan yang ringan.

Cepat serta berkesan dalam penyelesaian pembersihan kulit.

Sesuai digunakan sebagai dalam rutin penjagaan harian muka.




Antara pencuci muka yang sangat hebat setakat ini! Korang kalau nak tau,mesti cuba juga.Harga adalah RM 33.00 dengan saiz 150ml. Amat jimat menggunakan.. 


Nak kulit yang cantik,kena rajin kan diri korang tu.Ianya bermula dari pembersihan muka.Cuci muka setiap hari dengan sebersihnya.Hasilnya,insyallah.  



Bagi korang yang ingin mendapatkan Pore Purifying Serum Cleanser ni, segera ke website ALTHEA






4 comments:

Powered by Blogger.