Kisah VIRAL Yang boleh Merosakkan Aura Seseorang


Assalamualaikum..


Sejak dua menjak ni kan.Tak tahulah kenapa,mood asyik kelaut dalam aje.Huhhh~ ni akibat aura negatif yang dibawakan oleh kisah Suhaimi Saad tu lah.Bumi leper lah,pasal graviti lah,dan pasal antivaksin.Besar sangat aura negatif tu,sampaikan Ina pun terjangkit.Letih lah melayan kisah ss tu.




blogger,kisah viral,Product review



Disebabkan kisah itu semua,Ina mengambil keputusan dah tak nak ambil tahu dan tak nak lagi scroll facebook.Majoriti friendlist asyik memuat naik status yang sama hampir setiap hari.Eiii,bosan tau.Itu sebab kurang boom likes status kawan-kawan di facebook jika dibandingkan dengan Instagram.Tapi kalau korang nak Ina boom likes status di facebook,bagitau k.Heeeee



Berbanding dengan Instagram,walaupun kebanyakan adalah kisah review dari instafamous dan juga blogger.Tetapi aura disana positif belaka.Hahahaha.Nak boom likes pun mudah.Heeeeee~~ Itu paling suka mengenai social media  Instagram ni.


Itu sajalah luahan hati dari seorang pengguna social media yang meluat akan kisah-kisah viral yang mengarut serta annoying.Makin lama,menjadi-jadi sikapnya..


Okaylah,nak cari bahan bacaan yang bersifat positif.Nak regangkan sel-sel otak ni. 


5 comments:

  1. haha..g layan si SS tu naper? buang masa jer la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha,bukanlah.Tu kannnnn...ehehehe.Ternampak semasa scroll fb.Pasni dah tak scrool dah

      Delete
  2. sepatutnya netizen tak payah lah duk sembang..duk share pasal ss tu..

    ReplyDelete
  3. Sama la ekin x buka fb mana.. Ig n whatsapp jah hahaha layan drama jah kerjanya

    ReplyDelete
  4. sama laa ina... malas nak pikir pasal dia tuu..ada kawan cikma ni siap pergi korek balik kot2 kata2 ss tu betul.. dia ajak cikma berfikir betul ke tidak..oiii...byk benda lain lagi laa kita nak pikir..

    ReplyDelete

Powered by Blogger.