Akhirnya dah boleh Cashout KOMACI nii



Lama betul account Komaci Network tak boleh buka. Last join campaign adalah campaign kemerdekaan 2018.Selepas new version komaci,terus tak boleh buka.








 Punyalah lama kan? Dari bulan 8 tahun 2018 lagi. Masa tu dah redha, biarlah macam tu jerlah ada beberapa task campaign yang Ina dah settle.Tetapi dulu nak keluarkan amount dalam tu macam mustahil je.Sebab syarat utama nak K$500. Errrkk, rasa down sangat. Dengan task pun tak berapa nak ada masa tu.Memang kecewa sangat. 








Mana tak kecewa nya,dapat notification emel dari Komaci yang mengatakan ada campaign terbaru yang bernilai sekian-sekian.Bila di klik, full dah.Huhuhuhu.. apakah yinnni?? Memang lagi lah bertambah kecewa masa tu tau. Sehinggakan dah uninstall applikasi tersebut.Yerlah, memberatkan memory phone je masa tu.





Komaci dah boleh Cashout




Ermm,sebenarnya nak buat duit dengan Komaci ni lah paling kena banyak bersabar sebenarnya.Ehehehe.. dalam tak sedar, tup-tup jumlah terkumpul  dah jadi K$212. Dan Komaci pun dah longgarkan syarat, amount K$212 pun dah boleh cashout.Yuhuuuuu~ alhamdulillah.






Smartphone tak support latest version





Kan haritu Ina cakap account tak boleh login. Hampa sangat, bila tengok kawan-kawan lain dah boleh cashout.Ina hanya mampu gembira untuk orang lain jer masa turupanya smartphone Ina yang problem lahhh. Adeiii~ macam-macam vivo ni buat hal. Banyak apps lates version tak sokong format smartphone ni.Lepas ni memang nak kena beli huawei juga satu.



Bulan lepas ( august 2019 ) baru terdetik di hati nak cuba login semula account komaci tu sebab ternampak status Cik Ash dia update kat whatsapp katanya dah cashout. Lantas Ina meminjam smartphone suami dan install applikasi komaci dan ternyata memang betul, smartphone huawei sokong yang latest version. Erm, nak cakap memory Ina penuh tak. Sebab nak install applikasi sony kamera pun tak boleh guna android vivo Ina yang itu.Huhhh.



buat duit dengan komaci, buat duit dengan applikasi komaci, komaci network, cashout komaci
syukur akhirnya dah boleh cashout 






Alhamdulillah, syukur sangat bila account komaci dah boleh cashout. Yahooo~ kesabaranku terbayar juga.Nasib baiklah tak burn macam tu jer. Ni bulan lepas dah cashout, jika tak silap 30 days juga terma bayaran dari pihak komaci dan ada pemotongan sebanyak Rm 25 dikenakan. Pihak komaci akan berikan emel untuk pemberitahuan. 



2 comments:

  1. wahhh..dh boleh kash out ke?akak punya pun K230..dh boleh gak kan...nk try la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh sangat dah tu.. cashout laa.Ehehe.

      Delete

Powered by Blogger.