Tukar lagi KEYBOARD?? Ini kali ke-3 dah


9:52 AM
Kali ke-3 Keyboard di tukar | Ini kali yang ketiga sudah keyboard di tukar ganti baru.Dasyat tak? Mengalahkan orang kerja pejabat pula dah. 





Yup, kali ketiga suami belikan keyboard. Kali ini rosak di bahagian keypad dan pada bahagian belakang body keyboard tu. Sebelum ini pun gunakan wireless keyboard juga. Dah nak rosak kan? Hmmm, puas dah sorokkan keyboard ni semua. Dah nak jadi juga rosak. Mesti korang kata anak-anak ina ganas kan? Sebenarnya, komputer pun kami share di TV sebenarnya. Itu lah ruangan Ina menghasilkan karya ( ececeh..mencari ilham untuk penulisan di blog) dan suami pula bikin invoice /quotation untuk client dia. Jadinya, memang kena lah ganti baru keyboard tu.





Wireless Keyboard Sapino with Mouse 




slim design keyboard, wireless keyboard with mouse
Slim design keyboard 




Tadaaa! cantik tak wireless keyboard with mouse Sapiro ni? Keyboard ini didatangkan sekali bersama mouse
 Slim design, mudah lah nak gunakan. Mudah nak bawa lari jauh pun keyboard ni nak menaip,ahaks.10 Meter wireless range yea.Tak perlukan wayar untuk connected. Sebab ia menggunakan Nano Wireless Receiver. 


Keyboard Specifications 


  • Spill Resistance
  • UV Printed Keycaps
  • 12 Multimedia hotkeys, Fn+ (F1 to F12)
  • Switch Life  : 30 MiLLIONS  times
  • ON / OFF switch for power saving
  • Showing Caps Lock and Num Lock ON / OFF
  • Power : 1x batteries AAA
  • Support all windows and MAC






handy mouse,easy to use wireless mouse
mouse specifications


Mouse Specifications 



  • DPI 1200
  • Left / Right button : 5 Millions
  • On / Off Switch for power saving
  • POWER : Menggunakan 2x jenis bateri bersaiz AAA
  • Jenis Connection : Nano Dongle 


left right button ON / OFF mouse, ON/OFF BUTTON mouse power saving
G-120 SAL-WK12+SAL-WM3 2.4G Wireless Multimedia Keyboard with Mouse  Combo




Harap kali ini, wireless keyboard with mouse Salpido dapat berkhidmat lama dengan kami.Hihihi........... Memang setiaaaaaaap kali selepas menggunakan keyboard ni, kami akan simpan dalam almari lagi tau.


Ohhh,yea. Keyboard ini di beli di kedai komputer sahaja,jika tak silap harga  bawah RM 100Tak beli pun secara online. Sebab urgent nak gunakan. Masih ada kerja yang tertangguh kena siapkan task dari client. 

ps : siapa ada tips penjagaan keyboard tu,mehla komen sikit. 


No comments:

Powered by Blogger.