25 Blogger Parenting di Malaysia Hot lagi sensasi


Rabu, April 08, 2020
Memasuki tahun 2020, semakin ramai ibu-ibu menulis di ruangan blog.Golongan tersebut ialah  surirumah dan juga yang bekerjaya. Disini Ina sertakan 25 Parenting Bloggers di Malaysia yang hot lagi sensasi pada tahun 2020 yang patut korang follow.




Kenapa Perlu Follow 25 Blogger Parenting Malaysia


  1. Banyak Tips 

Kebanyakan dari ibu-ibu ni, mempunyai pelbagai tips / petua dan pengalaman dalam menguruskan sesuatu masalah.Mereka bijak dalam mengendalikan kehidupan harian sebagai seorang ibu. Bijak mengendalikan anak-anak,keluarga dan masa.


   2. Berkongsi Resipi

Tak dinafikan sebagai seorang ibu. Parenting blogger juga hebat memasak di dapur. Dengan pelbagai juadah resipi makanan.Kalau buat,confirm menjadi masakan korang tu.



3. Parenting



Blogger parenting juga sentiasa ada berkongsi kisah kehidupan harian berkeluarga bersama anak-anak. Aktiviti , tips untuk anak-anak dan berkongsi kisah real sebagai seorang ibu dan sebagainya. 




4. Aktif Social Media



Selain di platform blog.Blogger Parenting juga aktif di laman social media seperti Facebook,Instagram dan channel Youtube.



5. Berkebun @ Dekorasi



Sudah semestinya mereka mahir dalam dunia gardening mahupun dekorasi. Jika korang tak percaya. Boleh lah follow.



6. Travel 


Mereka juga banyak berkongsi tempat-tempat menarik untuk di kunjungi dalam dan luar negara. Dan pelbagai tips semasa travel.



7. Review 


Jujur menulis review tempat-tempat makan, percutian dan produk yang telah di cuba oleh blogger parenting Malaysia.


Okaylah, tak nak lah cerita panjang-panjang. Korang follow je 25 Blogger Parenting Malaysia ni.


Sishawa.com 


 sishawa





Iamfuzy.com






Apekinah.com 






mrsliez.com


 mrs.liez



fizarahman



Mrspip



FadziRazak



ShalimarYusof






Mimi Azirah 







Blog Adianiez 





Bonde Zaidalifah 








AjuMohit 






Kak Gojes 








Shamiera Osment 








Moderm Mum Thingy 







Alia Farhan 





Khalisahazrina






Ummi Zarra







azlinda Azlin 








Fiza Aizzawa








Kisah Si Dairy 





Shahada Fauzi 





Yati Zul 







Diary Mama 





Okayyy.. Berikut merupakan 25 Parenting Blogger di Malaysia yang sepatutnya korang Follow. Banyak perkongsian menarik secara santai dari mereka semua mengenai tips parenting, tips dekorasi dan menanam, tips travel dan juga tips kecantikan. Untuk pengetahuan , mereka semua bernaung di bawah Biters Online Media. Yang juga merupakan sebuah team memberi tunjuk ajar dalam dunia blogging.







25 Blogger Parenting di Malaysia Hot lagi sensasi 25 Blogger Parenting di Malaysia  Hot lagi sensasi Reviewed by azlina ina on Rabu, April 08, 2020 Rating: 5

7 ulasan:

  1. thanks Ina...dah jd mak2 blogger ni acara memasak tu suatu kemestian kan..hehe

    BalasPadam
  2. banyak tak pernah dengar. Dan Aien follow semuanya demi semua tips berguna. Hehehe Salam perkenalan sis Lina. ^^

    BalasPadam
  3. seronok bila dapat kenal lebih ramai mommy blogger di malaysia ni ...

    BalasPadam
  4. semua hebat-hebat. terasa kerdil diri ini.
    yay dah follwo sini.
    heee sorry baru perasan tak follow lgi blog ni.

    BalasPadam
  5. Salam kenal.. Kalau tak sebab BITES, mesti tak kenal lagi mommy blogger yang sorang ni.. Hihi.. Dah follow tau!

    BalasPadam
  6. seronok dpt kenal semua mommy blogger yg tersenarai.. korang mmg hebatlah.. rugi kalau tak follow..

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.