Memasuki tahun 2020, semakin ramai ibu-ibu menulis di ruangan blog.Golongan tersebut ialah  surirumah dan juga yang bekerjaya. Disini Ina sertakan 25 Parenting Bloggers di Malaysia yang hot lagi sensasi pada tahun 2020 yang patut korang follow.
Kenapa Perlu Follow 25 Blogger Parenting Malaysia


  1. Banyak Tips 

Kebanyakan dari ibu-ibu ni, mempunyai pelbagai tips / petua dan pengalaman dalam menguruskan sesuatu masalah.Mereka bijak dalam mengendalikan kehidupan harian sebagai seorang ibu. Bijak mengendalikan anak-anak,keluarga dan masa.


   2. Berkongsi Resipi

Tak dinafikan sebagai seorang ibu. Parenting blogger juga hebat memasak di dapur. Dengan pelbagai juadah resipi makanan.Kalau buat,confirm menjadi masakan korang tu.3. ParentingBlogger parenting juga sentiasa ada berkongsi kisah kehidupan harian berkeluarga bersama anak-anak. Aktiviti , tips untuk anak-anak dan berkongsi kisah real sebagai seorang ibu dan sebagainya. 
4. Aktif Social MediaSelain di platform blog.Blogger Parenting juga aktif di laman social media seperti Facebook,Instagram dan channel Youtube.5. Berkebun @ DekorasiSudah semestinya mereka mahir dalam dunia gardening mahupun dekorasi. Jika korang tak percaya. Boleh lah follow.6. Travel 


Mereka juga banyak berkongsi tempat-tempat menarik untuk di kunjungi dalam dan luar negara. Dan pelbagai tips semasa travel.7. Review 


Jujur menulis review tempat-tempat makan, percutian dan produk yang telah di cuba oleh blogger parenting Malaysia.


Okaylah, tak nak lah cerita panjang-panjang. Korang follow je 25 Blogger Parenting Malaysia ni.


Sishawa.com 


sishawa

Iamfuzy.com


Apekinah.com 


mrsliez.com


mrs.liezfizarahmanMrspipFadziRazakShalimarYusof


Mimi Azirah Blog Adianiez 

Bonde Zaidalifah 
AjuMohit 


Kak Gojes 
Shamiera Osment 
Moderm Mum Thingy Alia Farhan 

Khalisahazrina


Ummi Zarraazlinda Azlin 
Fiza Aizzawa
Kisah Si Dairy 

Shahada Fauzi 

Yati Zul Diary Mama 

Okayyy.. Berikut merupakan 25 Parenting Blogger di Malaysia yang sepatutnya korang Follow. Banyak perkongsian menarik secara santai dari mereka semua mengenai tips parenting, tips dekorasi dan menanam, tips travel dan juga tips kecantikan. Untuk pengetahuan , mereka semua bernaung di bawah Biters Online Media. Yang juga merupakan sebuah team memberi tunjuk ajar dalam dunia blogging.