Formula Asas Panduan Meletakkan Caj Servis Menulis sehingga 5 Angka


Rabu, Jun 24, 2020
Formula Asas Meletakkan Caj Servis Menulis sehingga 5 angka | Saya mula menjadi ghostwriter secara serius beberapa bulan yang lalu. Tetapi masalah bagi saya untuk meletakkan cas servis menulis yang saya buat ini. 



Ya Allah, betapa sukarnya saya ingin meletak cas servis menulis saya.Ebook Formula Caj Servis Menulis

Setiap kali ada prospek yang PM dan whatsapp saya. Saya dah mula menggeletar . Bukan apa pun.

TAKUT!
Saya takut, jika saya salah berikan harga kepada prospek.

Saya takut harga diberikan terlalu mahal. Dan saya juga takut harga diberikan sangat-sangat rendah sehingga memotong market ghostwriter🤭

Tapi, itu dulu. Sekarang saya gunakan ebook Formula Asas Panduan Meletakkan Cas Servis menulis sehingga 5 angka ini untuk saya close sale.

Alhamdulillah. Servis menulis saya kini dipercayai ramai. Saya ikut je panduan dalam tu.  Saya dibayar menulis copywriting dengan mengikut harga dalam ebook tersebut. Servis menulis saya memang tak berhenti. Sentiasa masuk order. Terima kasih kepada penulis Puan Nordianah Bachok kerana menghasilkan ebook ini.


Apa Yang Ada Dalam Ebook Ini?

Topik dibincangkan ialah :

 1. Dunia Buat Duit Dengan Menulis

2. Perbezaan Antara Ghost Writer, Content Writer, Copy Writer

3. Cadangan CAJ SERVIS menulis lebih 10 Jenis Servis Menulis  : -


Bersama penerangan asas bagaimana mahu menentukan caj menulis. 


4. Cadangan Caj Servis Suntingan & Terjemahan

5. Cadangan Caj Servis Reka Letak Buku & Design Kaver Buku 


#BONUS 1:  Contoh Sebutharga 

Dokumen penting sebelum anda memulakan servis menulis. Pelanggan perlu membayar deposit berdasarkan sebut harga yang dikeluarkan. 


#BONUS 2 : Contoh Invoice

Dokumen penting untuk mendapatkan bayaran daripada pelanggan.


#BONUS 3 : Contoh Proposal Buku 

Panduan asas merangkan sebuah manuskrip buku.


#BONUS 4 : Support Group Pembeli Ebook.

Dari masa ke masa, kami akan berkongsi input berkaitan caj semasa servis menulis di pasaran. 

 


Siapa Yang Perlukan Ebook Ini?

Anda yang mahu gunakan kemahiran menulis menjadi profesyen separuh atau sepenuh masa.





Ebook panduan meletakkan caj servis menulis
Add caption




Saya syorkan kepada anda, yang mana serius buat duit dengan menulis dan berkemahiran menulis. Patut jadikan ebook ini sebagai koleksi anda. Jadikan ia sumber rujukan anda sebagai panduan meletakkan Cas Servis  Menulis.

Berbaloi saya memiliki ebook dari puan dianah ni. Selain panduan meletakkan cas servis menulis, turut di beritahu bahawa bidang menulis ni terbahagi kepada 3 iaitu Penulis Upahan ( Ghostwriter ) , Content Writer dan Copywriter. Kini saya lebih jelas bidang penulisan diatas. Saya? Saya pula copywriter. Saya rasa seronok untuk menulis ayat iklan pelanggan . Alhamdulillah, sekarang memang bantu memudahkan kerja-kerja menulis saya.




Ebook Formula Panduan Asas Caj Servis Menulis
Bila kita sudah tau harga yang betul untuk diletakkan caj servis menulis. Dengan mudah kita dapat close sales






Caj servis menulis
Alhamdulillah, bila kita tau caj servis servis menulis berapa berapa letak, mudah untuk close sale 



Bagi pendapat saya, jika anda mempunyai bakat menulis. Dan tidak ambil peluang buat duit dengan menulis. Sangat rugi. Anda pandai menulis, tetapi tidak tahu berapa nak caj pelanggan anda. Rugi betul. Lagi rugi, jika anda tersalah letak harga. Silap-silap boleh lari pelanggan. 


Berapa Harga Ebook ini?

Nilai sebenar ebook ini ialah RM1890 tetapi kami tawarkan pada harga yang paling rendah sebagai modal mula membuat lebih banyak pendapatan sekarang dan akan datang. 


Perlaburan hanya sekali seumur hidup sahaja, anda dapat ilmu mahal yang tidak pernah dikongsikan diluar sana.


Tempah sekarang. Harga akan naik mengikut fasa-fasa yang ditetapkan sebelum ia dibuka pada harga biasa. 



Pre launch (18 Mei - 31 Mei) - RM119

Fasa 1 -(1 Jun - 31 Ogos) RM159

Fasa 2 - Harga Biasa - RM229


Jangan bertangguh, nanti terlupa. Dapatkan sekarang dengan harga jimat, sebelum harga naik!


    Ebook ini mempunyai 131 Muka Surat
      Tidak bosan dibaca
        Ebookyang berinformasi.
          Ayat yang digunakan mudah difahami



          Saya beli ebook ini kat sini >> Formula Asas Meletakkan Caj Servis Menulis





          Akhir kata, usah berkira untuk kita lakukan sedikit pelaburan demi sesuatu ilmu. Ingat! Ilmu nak pakai berkali-kali dan pulangan insyaallah. Sangat berbaloi.





          Formula Asas Panduan Meletakkan Caj Servis Menulis sehingga 5 Angka Formula Asas Panduan Meletakkan Caj Servis Menulis sehingga 5 Angka Reviewed by azlina ina on Rabu, Jun 24, 2020 Rating: 5

          1 ulasan:

          Dikuasakan oleh Blogger.