Servis Menulis Content di Page Facebook ( Content writer )


Ahad, Jun 14, 2020
Servis menulis content di Facebook dari Penulis Upahan | Servis menulis yang saya tawarkan adalah servis menulis di laman sosial Facebook. 

Artikel lain :  Servis Ghostwriter



Alhamdulillah, selain menulis ayat iklan copywriting bagi pihak pelanggan. Saya juga menulis content sosial media di Facebook.



Ada yang whatsapp bagitahu, bisnes saya semuanya berjalan lancar. Tetapi saya tak pandai nak menulis apa di akaun page Facebook. Tambahan lagi saya begitu sibuk menguruskan bisnes.

Maka, dengan ini. Saya tawarkan servis menulis bagi pihak pelanggan yang mahukan servis ini. 


Penulis, ghostwriter menulis content berkualiti,



Kepentingan Page Facebook kepada Orang bisnes.


Hari demi hari, dunia semakin berkembang maju. Kita berada di era digital. Selain anda mempunyai kedai fizikal, kedai online juga penting. Kedai online adalah dengan memiliki akaun page Facebook. 

Ia boleh dimiliki oleh sesiapa sahaja. Bahkan kanak-kanak berusia 9 tahun sudah memilikinya. Jadi, bagi anda yang berbisnes. Sangat rugi jika tidak tahu menggunakan facebook.


Page tu, ibarat kedai online kita.


 1.Bayangkan kita takde page Facebook?
2.Ada page, tetapi asyik tulis pasal produk sahaja. Silap hari, memang orang tak mahu masuk kedai kita tau.
3. Dan lagi, page bercampur dengan akaun personal.

Semakin rugi, bila kita dah ada bisnes tapi takde page Facebook. Sebab? Page adalah kredibiliti kita untuk orang berbisnes. Kita nak bina kepercayaan pada orang ramai.

Dan saya dapati juga, jika kita tiada page. Bagaimana pula pembeli nak promosi pada kawan-kawan pula? Mungkin juga pelanggan kita nak bagi testimoni Ker. Sudah rugi disitu.

Lepas tu pula, ayat nak promote pun asyik tulis

"beli lah sekarang"
"PM laju-laju, stock tak banyak"

Agak-agak rasa bagaimana?



Pakej Menulis Content di Facebook


Menulis content yang saya sediakan di Facebook mempunyai pakej tersendiri. 

Pakej sebulan langganan Menulis content di page Facebook


#1  Pakej Diamond 

 Page Facebook dan Instagram
 
Pakej secara bulanan
 
✅Content ditulis selama sebulan.
✅Update aktiviti bisnes.
✅Menulis ayat-ayat motivasi sebulan.
✅ Mini poster selama sebulan.
✅ Video berdurasi pendek.
✅Kekerapan update 3 kali sehari. [ FB post, Story , IG stories , IG post ]
✅ 6 hari seminggu posting. Isnin-Sabtu
✅ 5 Copywriting
✅ Bonus
1 artikel menulis di website www.ehbelogaku.com
 
**BONUS : Marketing consult*


 

#2 *Pakej Platinum Update Page*
 
✅Motivasi
✅Mini poster
✅Content
✅3x sehari posting Facebook post, Facebook stories.
✅2x Video berdurasi pendek
✅3 Copywriting
✅Artikel di Blog site www.ehbelogaku.com
 

 

#3  Pakej Bronze Upah Menulis Update Page
 
✅Ayat motivasi
✅Mini poster
✅Content
✅2x Copywriting
✅3x sehari posting di Facebook post, Facebook stories
 

ATAU...

anda nak PAKEJ POSTER sahaja?
 

 

Selain page, saya juga turut menawarkan upah menulis status di akaun Facebook personal.

 

Atau..


Pakej Menulis CONTENT sahaja, turut saya sediakan untuk anda.


Antara servis menulis content yang pernah saya menulis adalah dalam niche bisnes automotif , pakaian , restoran , produk minuman kesihatan dan security.

Alhamdulillah, pelanggan mempercayai servis menulis saya.

Saya juga pernah berkerja dalam bidang automotif. Sebagai kerani, bahagian stok sparepart , dan juga bahagian membaik pulih saya tahu serba sedikit info.


Page Facebook, page jadi aktif selepas guna servis menulis,
Page baru, selepas menggunakan servis menulis saya, page aktif. 



Servis menulis di page khusus bagi orang bisnes


Bila anda hasilkan content di page facebook berinformasi, insyallah akan ada engagement. Engagement seperti LIKE, KOMEN dan SHARE. Tak perlu kos untuk iklan FB ads pun takpe dah. Servis anda sentiasa dicari oleh orang ramai. 

Sebab melalui content yang bagus, dapat menarik audiens yang berkualiti serta targeted.



servis menulis content page


content writer



Testimoni servis upah menulis content page
Testimoni yang mengambil servis menulis page pakej selama sebulan


Testimoni content writer
Customer berpuashati selama saya menulis content di page beliau. Dan ingin menyambung lagi servis menulis.



Content writer
Testimoni : Saya menulis content di page Restoran. Customer berpuashati





Jika anda ingin menggunakan servis menulis content di pages Facebook selain  Niche diatas, saya bersedia menerima. 





client berpuashati menggunakan servis update page
TESTIMONI dari client : Mudah bekerjasama dengan azlinapenulisupahan





client upah penulis untuk jaga page bisnes










 
 
Poster sekali dengan content

                                         Boleh intai saya  di laman sosial media

                                        Facebook : Nor Azlina Mohd Ali
                                        Page : Azlinapenulisupahan
                                Whatsapp klik sebelah: ContentFBPage 0189107161

 

Servis Menulis Content di Page Facebook ( Content writer ) Servis Menulis Content di Page Facebook ( Content writer ) Reviewed by azlina ina on Ahad, Jun 14, 2020 Rating: 5

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.