CLOROX HATI yang LEGAM itu - AURA blogger

CLOROX HATI yang LEGAM itu

assalamualaikum.. harini saja nak update sedikit tajuk seperti diatas. Mesti tertanya kan.. Klorok? ehh..ke korok..(slang dialek terengganu).Taklah.. Clorox..Alah, ejen pembersih pakaian tuh kan.Bila kita guna clorox, jadi putih pakaian.Macam tu lahh jugak, HATI.Sila Clorox lah hati korang tu.. Ina tidak menuduh sesiapa. Tetapi itulah, asam garam kehidupan.Rambut jer sama hitam.Hati LEGAM!

Jika korang ada sikap IRI HATI..sebaiknya korang berubah segera.Kerana Sikap itu akan memakan diri.Rezeki pun payah..tak kisah la baik dari REZEKI KESIHATA,KEKAYAAN Serta KEBAHAGIAAN rumah tangga.Jika korang nampak status kawan kawan yang baik.Ucapkan Tahniah.. dan rasai kuasa allah...

DOA BAGI ORANG YANG DENGKI 




sORry sangat tau.Aura negatif ni dah mai menyirappp.. Itulah, malas sebenarnya ina nak scroll down wall facebook.Tapi sebab netizen..(ecehhh..) duk komen kat status kita, takkan tamau balas.Mesti lah kan, kena komen.Kang dikata sombong tamau bergaul.Tapi itulahhh. Rosak rosak aura positif ina nii sekarang.Haters kan..always haters. Dalam banyak platform, ina paling sukakan INSTAGRAM (Jangan lupa FOLLOW Sang_Aura .Sebab kat sana, relaks aje.. takde aura negatif di sana.Masing masing duk boom wall  masing masing..best lagi tau.Sambil sambil cuci mata tu, dapat la naikkan engagement tu. Ehehehehe.. Jom kawan kawan alam maya semua, sape sape nak ina boom Instagram dia, letak kat Komen, nanti ina follow serta LIKE gambar..(psssst! WIN WIN SItuation okay.. awak LIKE,,saya LIKE awak punya Gambar..)dan korang jangan lupa pulak ye follow back! Dan korang jangan sesekali UnFOLLOW ya.. sebab ina memang boleh detect korang.Sampai ke lubang cacing ina cariii.. heheheeeeheheh. Takut tak?




CLOROX HATI yang LEGAM itu CLOROX HATI yang LEGAM itu Reviewed by azlina ina on 8:00 AM Rating: 5

11 comments:

  1. moga kita dijauhkan dari hasad dengki yang pastinya boleh memakan diri

    ReplyDelete
  2. Sifat manusia mmg macam tu. Bukan senang org nak suka kita walaupun kita tak buat apa pun kan.just let them and we stay positive.

    ReplyDelete
  3. Sifat iri hati tu, kadang2 tak ada kena mengena dengan diri pun boleh iri hati kan....

    ReplyDelete
  4. Sifat iri hati inilah yang merosakkan hati kita dan boleh meruntuhkan ikatan hubungan sesama manusia.. Semoga kita suma dijauhkan daripada sifat yang hitam ini..

    ReplyDelete
  5. nauzubillah min zalik..semoga dijauhkn dri sifat dengki nie.Hehe lawak la SA nie..takut la org nk follow gituhh..smpai lubang cacing dia kejar

    ReplyDelete
  6. perasaan iri, dengki dan hasad ni bahaya, kalau dibiar lama-lama akan jadi virus merosakkan. Jadi kena bersihkan ia dan jauhinya.

    Moga kita semua terhindar daripada sifat-sifat mazmumah ni.

    ReplyDelete
  7. semoga dijauhkan sifat macam ni

    ReplyDelete
  8. smoga kita smua dijauhkan dgn ada perasan mcm ni. amin

    ReplyDelete
  9. jom kita semua bersihkan hati.

    okay, jap lagi nak terjah insta :)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.