10:20 AM

Azam di Tahun Baru 1440H

Assalamualaikum..selamat menyambut Maal Hijrah 1440H.Dah berapa hari sunyi jer kawasan perumahan Ina ni tau.Maklumlah cuti lama,4 hari.Huhuh...
9:14 AM

Urutan Bagi Mata Rabun

Assalamualaikum dan salam sejahtera semuanya.Setelah sekian lama tak On tajuk massage di blog.Pagi ni,selepas mandi baru teringat rupanya d...
4:46 PM

Memendam Rasa

Tajuk entri pun memendam rasa.Apa agaknya yang Ina pendam tu erk? Hihihh.. adakah rasa cinta? Eheheheh.Eh...,tak lah. Memendam rasa seorang ...
10:53 AM

Berkongsi REZEKI

Alhamdulillah.. seronok sangat.Pagi-pagi buka pintu dah ada haiwan yang menanti kami.Ececeh~ Kami laki bini macam tuan dorang dah tau.Eh...
6:05 PM

Renjatan Elektrik

Selepas Zohor tadi,baru plan nak menulis blog di Skrin besar (ala,masih belum mampu lagi nak membeli laptop,jadinya guna skrin tv dan Cpu).T...
Powered by Blogger.