Penulis Upahan dan Servis yang di Tawarkan ( Upah Ghostwriter )


Selasa, Mei 12, 2020

Servis Ghostwriter menulis sampai menjadi | Anda pernah dengar Ghostwriter? Untuk pengetahuan anda, ghostwriter adalah seorang penulis upahan atau erti lain penulis hantu. Tetapi  ghostwriter ini bukanlah penulis cerita hantu yer. Haahha. Penulis hantu ni tak popular, sebab tak perlu menonjolkan diri sebaliknya hasil penulisan dia sahaja yang popular dan menjadi buruan prospek. 

Pastinya anda berfikir ianya hantu. Iya, memang betul. Tetapi ghostwriter ini adalah penulis upahan atau penulis hantu yang mengambil upah menulis bagi pihak anda.




mencari penulis artikel, ketandusan idea untuk menulis, PENULIS AYAT IKLAN
SERVIS UPAH GHOSTWRITER




Kenapa  di beri jolokan sebagai Penulis Hantu


Kerana penulis hantu hanya menulis bagi pihak anda.Dan nama penulis tersebut dirahsiakan. 



Apa Tugasan Penulis Hantu, Penulis Upahan (Ghost writer) 



Sebenarnya jika di senaraikan ada lebih 100 jenis tugasan yang boleh dilakukan oleh Penulis Upahan / Penulis Hantu ini.

Antaranya ialah :


  1. Menulis artikel di website dengan 300 - 500 patah perkataan.
  2. Menulis content di ruangan blog.
  3. Menulis content di  Page Facebook
  4. Menulis e-book.
  5. Copywriting.
  6. Menulis ucapan teks .
  7. Menukarkan audio ke teks
  8. Menukarkan dari video kepada teks.
  9. Menulis Manuskrip.
  10. Menulis Skrip Drama.
  11. Proofreader.
  12. Menulis SOP Syarikat.
  13. Menulis Profile Syarikat
  14. Menulis Proposal Syarikat.
  15. Menulis Surat-surat Rasmi
  16. Menulis Biografi Tokoh, Orang politik dan artis.
  17. Alihbahasa dari Bahasa Malaysia ke Bahasa Inggeris.
  18. dan lain-lain lagi.


Mengapa dan Siapa yang perlukan servis  Penulis Upahan ( Ghostwriter ) 

  • Mungkin anda mempunyai perniagaan tetapi ketiadaan masa untuk menulis.
  • Mungkin anda ketiadaan masa untuk menulis ayat iklan.
  • Mungkin anda tidak mempunyai kemahiran dalam bidang penulisan.
  • Mereka yang tidak mahir dalam selok belok di social media seperti Facebook, Instagram, Blog / website. 


servis ghostwriter, menulis bagi pihak anda, copywriting, menulis ebook
antara prospek yang memerlukan khidmat ghostwriter


Client bayar untuk copywriting



servis copywriting rekomen, servis menulis iklan
servis menulis iklan di reccomend oleh kawan 



Menulis ebook, servis menulis ebook, buat ebook
Sample ebook saya sendiri

| Kalaulah bussiness aku tersusun macam ni dari awal lagi kan bagus |

"Kat mana lah aku nak cari orang yang boleh tulis artikel yer?"
"Aku ada syarikat, baru je lagi tetapi profile syarikat belum buat apa pun lagi."
"Alahaiii, bahan-bahan semuanya sudah ada ni. Tapi aku nak cari siapa ye untuk tulis ebook ni"
"Ermmm.., sedih giler." Aku tengok kawan-kawan aku yang ada bisnes,semuanya ada Facebook,Instagram untuk update servis mereka.Tapi aku?? Aku tak pandai weii. Takde masa nak update tu semua.
"Kadang kala, naik tepu kepala otak ni nak fikir ayat promote bisnes. Susah betul lahh".
  1. Masalah sebegini sering kali di hadapi oleh kebanyakkan founder... lebih-lebih lagi mereka yang baru pertama kali nak berjinak-jinak dalam dunia perniagaan
  2. Masalah yang sama juga saya hadapi waktu mula-mula nak buat bisness dahulu....bayangkanlah sampai klien marah sy kerana tidak pandai uruskan masa sy sendiri
  3. Tapi selepas saya terjumpa seorang writer ni hidup sy lebih tenang.....jadual kerja sy lebih tersusun Dan apa yang paling penting segala masalah selesai..
  4. Lega sangat Ya Allah. Aku dah bole terbitkan ebook selepas ini. Mudah kerja, upah je penulis.
  5. Lepas ini, kalau aku nak masuk tender. Mudah jer lah, profile syarikat dah ada.Puas hati!
  6. Ini paling aku suka. Ayat nak iklan sudah ada.Kalau tak, berjam jam asyik pegang pen. Idea nya takde.
  7. Hilang stress. Kini socmedia bisnes aku tu dah ada orang handle. Sentiasa update perkembangan bisnes.
Testimoni Copywriting

TAWARAN INI KHAS UNTUK MEREKA YANG TIADA MASA UNTUK MENULIS

"Saya sibuk sangat ni, tapi dalam masa yang sama saya perlukan content di page saya" "Saya tiada idea lah nak menulis tapi saya kena siapkan juga kerja ni" "Saya nak tulis ebook, tapi saya tak pandai lah nak tulis. Takut tulisan saya tak sedap dibaca" Paling teruk lagi, disebabkan perkara diatas. Kerja anda bertangguh. Entah bila boleh siap.. satu apa tak jadi bila asyik bertangguh. Jadi bertambah stress. Saya Nor Azlina Mohd Ali sebagai penulis upahan atau ghostwriter, saya dapat bantu anda untuk menulis bagi pihak anda. Bagitahu saya, apa anda nak saya tulis. 🔥Jangan risau..setiap penulisan saya akan dirahsiakan. Ini antara saya dengan anda sahaja. 🔥 Setiap penulisan saya akan menjadi milik anda. 🔥Saya menulis artikel, mengambil upah menulis ebook, menulis ayat Copywriting dan menulis content di socmedia. Jika berminat untuk dapatkan servis menulis dari saya.. Hasil penulisan saya milik anda 100%
Jadi, anda yang mempunyai masalah sama seperti diatas. Boleh upah je penulis.
Terus whatsapp ke link dibawah


upah copywriting
Add caption



Client puashati guna servis copywriting, Copywriting,servis Copywriting
Alhamdulillah, beliau dapat sales dari Copywriting tersebut



Servis Copywriting dari ghostwriter, puashati Customer guna servis copywriting

Bonus bagi beliau, jualan ebook meningkat guna Copywriting.


Testimoni yang menggunakan servis copywriting, ghostwriter tulis iklan
Antara testimoni yang menggunakan khidmat Copywriting dari saya. Ada respon dari pembaca.


Content page, upah menulis content page Facebook



Bagi anda yang  tidak tahu di mana bagi mendapatkan servis ghostwriter seperti  menulis artikel, menulis copywriting, menulis e-book , menulis content di posting akaun social media bisnes anda , menulis profile syarikat dan berkaitan dalam bidang penulisan. Bolehlah klik link dibawah . 





Penulis Upahan dan Servis yang di Tawarkan ( Upah Ghostwriter ) Penulis Upahan dan Servis yang di Tawarkan  ( Upah Ghostwriter ) Reviewed by azlina ina on Selasa, Mei 12, 2020 Rating: 5

4 ulasan:

  1. wow..tahniah ina..makin masyukk..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aamiin ya mujib. Alhamdulillah.. sikit-sikit

      Padam
  2. Budak2 study U bolehlah cari penulis hantu ni
    mintak tolong buat assignment/thesis.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Opss! Assignment tak bole ambil. Tak tersenarai. Sia-sia lah belajar student tu kalau upah ghostwriter siapkan assignment.

      Padam

Dikuasakan oleh Blogger.