SAYA TERINGIN NAK ADA BISNES atau PRODUK SAYA DI CARIAN GOOGLE.


Rabu, Ogos 19, 2020
SAYA TERINGIN NAK ADA BISNES atau PRODUK SAYA DI CARIAN GOOGLE | Bila founder facebook Mark Zuckerberg keluarkan pelbagai algoritma baru di facebook, maka semakin banyak iklan dan posting menjual tenggelam di facebook. Lagi parah, semua status menjual di platform facebook di hide oleh beliau. Jadi, untuk masalah tersebut, seller sepatutnya mengambil langkah bijak dengan menyewa tapak dan beriklan di blog penulis. 

Facebook sekarang dah pandai, semua dah tak boleh menjual.
Silap taip je di status wall. Status kena review oleh abang Mark.
Marketplace pun sekarang iklan dah tak nampak.
Akaun personal sekarang pun dah banyak yang kena 'hide' oleh abang Mark.
Lagi parah, iklan semua tenggelam dengan ribuan para penjual.
Runsing kan? Bayangkan macam mana pula nanti hala tuju bisnes yang hanya fokus di Facebook sahaja ni.
Bagi masalah diatas, anda semua jangan risau.
Setiap masalah pasti ada penyelesaiannya

Anda boleh beriklan di blog saya...

-------------------------------------------------------------------------

5 kebaikan beriklan di Blog www.ehbelogaku.com

 Pageview di blog mencecah lebih 1 Juta pembaca.
 Produk atau bisnes anda dapat di cari melalui carian Google.
 90% pelanggan yang buat carian di Google insyallah akan jumpa produk anda dan terus lakukan pembelian.
 Maklumat lengkap mengenai bisnes produk anda akan ditulis.
 Iklan mengenai produk atau bisnes anda kekal di blog hanya sekali bayaran.
 Ada 'Call Top Action' untuk pelanggan bertindak segera.

Saya menulis di blog secara santai. Setakat ini Niche yang telah saya tulis ialah kecantikan, motivasi diri, tips kesihatan, tutorial, Automotif dan artikel review produk.
Juga pernah berkolaborasi bersama TOROS AIR FRYERKITSUI, LAZZ Susu Kambing, BOH, Aina Farina Shawl, Imanni Skinz, TudungSiComel, PG Mall, Property Guru dan lain-lain brand terkemuka.

Antara topik yang berada di 1st page Google ialah 
  1. Bird nest LOVLIN.
  2. Cara menaikkan peranakan.
  3. Kenapa wanita perlukan Bio Essence.
  4. Urutan awet muda.



upah review di blog, upah menulis artikel review
Selepas client baca artikel saya, terus lakukan pembayaran untuk menggunakan servis menulis. Client tak perlu fikir lagi, sebab maklumat semuanya lengkap dalam artikel review.



respon review di blog
Respon review di blog




Alhamdulillah.. dengan menulis di blog.
Banyak boleh close prospek. Rata-rata prospek datang dari blog saya untuk menggunakan servis menulis.

Sebab di blog, saya boleh menulis lebih terperinci mengenai sesuatu topik dan produk.


 jika anda mempunyai artikel yang sudah siap ditulis, anda boleh juga sewakan tapak di ruangan blog saya.

Dengan mengupah saya sebagai penulis artikel review servis mahupun review produk anda di ruangan blog saya. Produk anda akan mudah di cari melalui carian google. Satu dunia orang kenal. Kiranya back up bisnes anda selain anda update di laman social media lain seperti di facebook mahupun instagram. 

SAYA TERINGIN NAK ADA BISNES atau PRODUK SAYA DI CARIAN GOOGLE. SAYA TERINGIN NAK ADA BISNES atau PRODUK SAYA DI CARIAN GOOGLE. Reviewed by azlina ina on Rabu, Ogos 19, 2020 Rating: 5

1 ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.